Все категории
Добавить товар

Бодистокинг с длинными рукавами комбинезон сетка принт узор рисунок ажур анималистичный тигр

640 грн
Описание

Мрієте побалувати себе чуттєвою і стильною нижньою білизною? Тоді варто купити бодістокінг із довгими рукавами Penthouse - Dreamy Diva Black S/L. Завдяки цікавому візерунку, жінка в такому комбінезоні нагадує Заклинательку Змій.

Бодістокінг з довгими рукавами Penthouse - Dreamy Diva Black S/L, обволікає тіло, як друга шкіра. Оригінальний візерунок нагадує луску і створює хвилюючий силует, виділяючи найапетитніші частини жіночої фігури. Кожен ваш рух у такому вбранні гіпнотизуватиме чоловіка, не залишаючи навіть шансу для опору. Довгий рукав і оголені плечі, роблять акцент на крихкості жіночих рук. Сексуальний виріз розташований в найінтимніших місцях, щоб ви не витрачали час на роздягання.

Ви можете вдягнути це еротичне вбрання під звичайний одяг, а можете доповнити його туфлями на високих підборах і додати пристрасті у ваш романтичний вечір. Бодістокінг з довгими рукавами Penthouse - Dreamy Diva Black S/L:

еластичний м'який матеріал чорного кольору, забезпечує ідеальну посадку по фігурі;

цікавий візерунок імітує луску змії;

оголені плечі і довгі рукави розкривають витончену красу рук і плечей.

Колекція сексуальної білизни від німецького бренду Penthouse - створена для того, щоб максимально продемонструвати вашу жіночність, сміливість і сексуальність.

У виробництві білизни використовуються тільки високоякісні матеріали і барвники, які не викликають алергії, не вимиваються і не залишають слідів на тілі, а за правильного догляду довго зберігають свій первісний вигляд.

Купіть бодістокінг з довгими рукавами Penthouse - Dreamy Diva Black S/L, розпаліть бажання чоловіка всією силою вашої пристрасті.

Розмір S/L: об'єм грудей - від 82 до 97 см; об'єм талії - від 59 до 81 см; об'єм стегон - від 88 до 102 см.

Склад: нейлон - 88%; еластан - 12%

Догляд: ручне прання

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50

Похожие товары