Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Відновлюючий еліксир-концентрат для обличчя з муцином равлика floslek, 30 мл

1199 грн
Описание

Відновлюючий еліксир-концентрат для обличчя з муцином равлика FLOSLEK, 30 мл

Опис товару

Унікальний гелеподібний засіб містить концентрований 95%-вий фільтрат равликового слизу. Він ідеально підходить для догляду за всіма типами шкіри, незалежно від віку. Має широкий спектр дії, тому позитивно впливає на загальний стан і зовнішній вигляд шкіри, зокрема після процедур естетичної медицини. Підходить для догляду за шкірою з недосконалостями, такими як дисколорація та шрами, а також за сухою шкірою зі зниженою пружністю та схильністю до зморшок. Помітно зменшує «гусячі лапки» навколо очей. Концентрат інтенсивно й надовго зволожує та омолоджує обличчя, допомагає розгладити на ньому нерівності, освітлює та вирівнює тон, зменшує ознаки втоми. Чудово підходить для ніжного масажу шкіри навколо очей.
Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Характеристики

БрендFLOSLEK LABORATORIUM

Вага30 мл

Країна виробництваПОЛЬЩА

ЗастосуванняДля зовнішнього використання наносити вранці та ввечері на обличчя, зокрема й на зону навколо очей, на шию та зону декольте. Злегка помасажувати й дати поглинутися. Використовувати як окремий засіб або під відновлюючий крем-гель для обличчя з муцином равлика FLOSLEK. Ідеальний також як база під макіяж.

ЗастереженняЗберігати за кімнатної температури. Уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі змити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці. Уникати прямих сонячних променів. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

СкладВода*, гліцерин*, фільтрат слизу равликів*, дипропіленгліколь, гідроксиетилцелюлоза*, ізопентилдіол, етиловий спирт*, бензиловий спирт, молочна кислота, дегідрооцтова кислота, етилгексилгліцерин, каприлгідроксамова кислота, нітрат натрію, сополімер гідроксиетилакрилату/акрилоїлдиметилтаурату натрію, сквалан*, полісорбат 60, сорбітану ізостеарат, триетаноламін, віддушка. *Органічний інгредієнт

СтатьЖінкам

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • 30мл
Классификация:
Органическая
Объем:
30 мл
Тип кожи:

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?