Все категории
Добавить товар

Tatcha the dewy skin cream plumping & hydrating moisturizer зволожуючий крем

600 грн
Описание

Об’єм - 10мл.
Термін придатності 27.05.2025
В наявності є 2 шт
Новий! Не відкривався! Оригінал з Великобританії!
Крем, який насичує шкіру живильним зволоженням і насиченим антиоксидантами японським фіолетовим рисом для свіжого, здорового сяйва.

Тип шкіри: нормальна і суха

Виділені інгредієнти:
- Японський фіолетовий рис: насичений поживними речовинами та відомий своєю здатністю виживати в будь-якому суворому середовищі, він давно використовується для подовження довголіття та життєвої сили; багатий антоціаном, сильним антиоксидантом, він допомагає шкірі відновлюватися після стресу, забруднення та ультрафіолетового випромінювання та захищати її від стресу, щоб вона виглядала здоровішою.
- Суміш водоростей Окінави та гіалуронова кислота: захоплює воду, щоб допомогти відновити природний резервуар вологи в шкірі, негайно роблячи шкіру м’якою, комфортною та глибоко живленою; допомагає відновити кількість керамідів для забезпечення оптимальної функції шкірного бар’єру, сприяючи зменшенню майбутніх втрат вологи, для шкіри, яка стає помітно гладкою та пухкою завдяки зволоженню.
- Ботанічні екстракти: женьшеню, чебрецю та майорану; живить шкіру, підвищуючи її природну здатність утримувати та віддавати вологу за потреби, і надає ніжне сяйво шкірі.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Проффесиональная Элитная
Объем:
10 мл
Тип кожи:
Все типы
Назначение:

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?