Все категории
Добавить товар

Purito bha dead skin moisture gel увлажняющий гель с bha кислотой пробник

15 грн
Описание

Зволожуючий гель для обличчя з ВНА-кислотою PURITO BHA Dead Skin Moisture Gel дбайливо очищає шкіру від ороговілих клітин, не порушуючи епідерміс і повертаючи шкірі дихання, контролює вироблення шкірного себума, перешкоджає появі запалень і заспокоює шкіру. Гель зволожує шкіру, підвищує пружність і перешкоджає появі чорних цяток, камедонів, акне. Може одночасно використовувати в нічному і денному догляді.

ВНА-кислоти розчиняють камедони, допомагають очистити шкіру від глибших, підшкірних забруднень і надлишків себума в порах, нормалізують водно-жировий баланс шкіри.

Олія чайного дерева (10.000 ppm) заспокоює шкіру і має антисептичну дію, контролює вироблення шкірного сала, відновлює водно-жировий баланс, допомагає в боротьбі із запаленнями, акне та іншими недосконалостями шкіри.

Гіалуронова кислота забезпечує довготривале і високоінтенсивне зволоження шкіри, захищає від зневоднення і утворення передчасних зморшок, стимулює клітинне оновлення, загоює ранки і тріщинки.

Екстракт алое вера має бактерицидні та бактеріостатичні властивості, стимулює кровообіг, зволожує шкіру і допомагає їй зберігати вологу, знімає запалення. Має пом'якшувальні, зволожувальні властивості. Ефективний для шкіри, що в'яне, вугрової висипки. Чинить потужну загоювальну і регенерувальну дію, в кілька разів підвищуючи еластичність шкіри.

Підходить для проблемної, жирної та схильної до висипань шкіри.

Застосування: наносити на очищену і тонізовану шкіру вночі. Вранці змити теплою водою. Також можна використовувати вранці, але обов'язково закривати засобом із spf. Підходить для щоденного використання. Якщо шкіра чутлива, використовувати не частіше 2-3 разів на тиждень.

Пробник

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?