Все категории
Добавить товар

Ночной крем со стволовіми клетками zen airless 50ml франция

800 грн
Описание

Обсяг 50мл
Виробник Франція
LAMBRE ZEN - це лінія засобів, що інтенсивно відновлюють шкіру на клітинному рівні. Для створення нової лінії продукції натхненням стали світ рослин та аромати Далекого Сходу. Нам вдалося знайти найцінніші інгредієнти рослин, щоб використовувати їхні унікальні властивості та благотворний вплив на шкіру.
Споконвіку азіатські жінки заворожують весь світ своєю ідеальною шкірою. Їх секрет - інгредієнти, отримані з рослин, що зростають в екзотичних місцях.
Крем із серії Zen містить рослинні стовбурові клітини, масло Ши та екстракт квіток лотоса. Повертає шкірі пружність, розгладжує зморшки і коригує овал обличчя. Нічний крем загальмовує процеси старіння, зменшує кількість зморшок і запускає потужне клітинне оновлення. Антивікові засоби мають накопичувальний ефект.

Інтенсивний відновлюючий нічний крем для обличчя, 50 мл

Інноваційний склад інтенсивно відновлюючого нічного крему заснований на винятковий дії рослинних стовбурових клітин червоного рису, пептидів та екстракту з квіток лотоса.

Інтенсивно регенерує шкіру, звільняючи активні речовини, які стимулюють шкіру до клітинного оновлення, зменшуючи кількість глибоких зморшок і відновлюючи пружність та еластичність, впливаючи на шкіру вночі.

Затримує процеси старіння й усуває вже існуючі зморшки. Шкіра стає помітно більш пружною, гладкою на дотик, повертає собі сяйво і молодий здоровий вигляд. А розслабляючий тонкий аромат сприяє спокійному та міцному сну.
• Інтенсивна регенерація шкіри;

• сяюча та гладка шкіра;

• корекція існуючих зморшок і запобігання появі нових;

• дерматологічно тестований.

ЧЕРВОНИЙ РИС + ЕКСТРАКТ З КВІТОК ЛОТОСА + TSUBAKI OIL = ZEN

LAMBRE ZEN - це лінія засобів, що інтенсивно відновлюють шкіру на клітинному рівні. Для створення нової лінії продукції натхненням стали світ рослин та аромати Далекого Сходу. Нам вдалося знайти найцінніші інгредієнти рослин, щоб використовувати їхні унікальні властивості та благотворний вплив на шкіру. Споконвіку азіатські жінки заворожують весь світ своєю ідеальною шкірою. Їх секрет - інгредієнти, отримані з рослин, що зростають в екзотичних місцях.

ДЛЯ КОГО?

Вік: 35+.
Тип шкіри: для всіх типів шкіри.
Призначення: ANTI-AGE. Для шкіри, яка втрачає еластичність та пружність, схильної до утворення зморшок.

ЧОМУ ZEN?

• Стовбурові клітини - одне з найважливіших відкриттів в індустрії краси.
• Стовбурові клітини - це революційний інгредієнт, який впливає на стовбурові клітини людської шкіри, спонукаючи їх до активності.
• Унікальні інгредієнти, отримані з рослин Далекого Сходу.

СЕНСАЦІЯ В ОБЛАСТІ ОМОЛОДЖЕННЯ ТА РЕГЕНЕРАЦІЇ КЛІТИН ШКІРИ, РЕЗУЛЬТАТ - ОНОВЛЕННЯ ШКІРИ НА КЛІТИННОМУ РІВНІ!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Чёрный
Размер:
  • 50мл
Классификация:
Гипоаллергенная Дерматокосметика Мидл маркет Нишевая Органическая Проффесиональная Элитная
Объем:
50 мл
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Антивозрастное Питание Увлажнение

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?