Все категории
Добавить товар

Medi-peel bio-intense glutathione mela toning sun cream тонизирующий сонцезащитный...

550 грн
Описание

MEDI-PEEL Bio-Intense Glutathione Mela toning Sun Cream Тонізуючий сонцезахисний крем з відбілюючим ефектом, заснований на мінеральних і хімічних фільтрах. Формула покриття Tone Up забезпечує миттєвий ефект освітлення і вирівнювання тону тьмяної шкіри, надаючи їй здорового сяйва. Головним активом сонцезахисного крему виступає глутатіон, він є одним з небагатьох активів, які можна застосовувати локально в боротьбі з гіперпігментацією. Він захищає шкіру від впливу навколишнього середовища, зокрема й УФ. Блокує фермент, що відповідає за запуск меланогенезу в шкірі.
Запатентований комплекс Anti-Sebum P™️ нормалізує себорегуляцію і звужує пори, чинить антисептичну дію, підвищуючи шкірний імунітет і сприяючи регенерації.
Запатентований комплекс Belluminate спрямований на пригнічення меланогенезу, тим самим зменшуючи пігментацію і попереджаючи розвиток гіперпігментації.

POLLUSTOP® створює бар'єр для УФ, пилу, тютюнового диму, забруднень, що надходять із довкілля.

Комплекс Ultra B Protector захищає шкіру від блакитного випромінювання цифрового екрана, відновлює клітинні системи після зовнішнього впливу, підтримуючи водний баланс у клітинах шкіри.

Десять видів ліпосомальних вітамінів (вітаміни В3, Е, В5, С, А (ретинол пальмітат), Н, В1, В9, В6, В12) чинять антиоксидантну дію на шкіру, вирівнюють тон і висвітлюють пігментні плями, запобігаючи появі гіперпігментації. Відновлює і підтримує водний баланс у клітинах шкіри, запускає синтез колагену й еластину, зміцнює шкірну матрицю, розгладжуючи зморшки і зміцнюючи овал обличчя.

Комплекс із п'яти пептидів запускає синтез колагену, еластину і гіалуронової кислоти, зміцнюючи і розгладжуючи шкірну матрицю. Розслабляє мімічну мускулатуру, розгладжує і запобігає мімічним зморшкам.

Ніацинамід (вітамін B3) блокує транспортування меланіну в поверхневі шари шкіри, завдяки чому перешкоджає появі гіперпігментації та освітлює вже наявні пігментні плями, а також усуває жирний блиск і стимулює синтез колагену.

Аденозин підвищує синтез проколагену-1, зберігаючи щільність, гладкість і пружність шкіри, уповільнює процес старіння, зміцнює позаклітинний маткріс.

Підходить для всіх типів шкіри.

Спосіб застосування: за 15-20 хвилин до виходу на вулицю нанесіть крем на обличчя та інші відкриті ділянки шкіри. Для нанесення на обличчя і шию використовуйте 1,2 мл продукту (1/3 чайної ложки). Під час перебування на відкритому сонці, наприклад, на пляжі, оновлюйте захисний шар кожні 2 години.

50мл

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Красный
Размер:
  • 50мл
Объем:
50 мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?