Все категории
Добавить товар

Medi-peel melanon x drop gel cream увлажняющий крем для лица

700 грн -3% 680 грн
Описание

Крем для обличчя Medi-Peel Melanon X Drop Gel Cream поєднує в собі декілька фукцій: глибоко зволожує шкіру, без обтяження, відновлює її бар’єрну функцію, забезпечує антиоксидантний захист, покращує пружність та вирівнює загальний тон. Насичена формула крему забезпечує відновлення та захист шкіри, профілактикук вікових змін та пігментації.

Активні компоненти засобу:

Ніацинамід уповільнює доставку меланіну, запобігає утворенню пігментних плям. Покращує мікроциркуляцію, сприяє синтезу колагену та підтримує захисний бар’єр шкіри.

Комплекс Melatamine 7™ забезпечує потужний антиоксидантний захист, сприяє освітленню пігментації, зменшує вираженість та глибину зморшок.

Цераміди – фізіологічні ліпіди, що формують захисний бар’єр шкіри. Зменшують чутливість та зберігають вологу, захищають від агресивних факторів зовнішнього середовища.

Інкапсульований ретиналь в 11 разів активніше ретинолу. Він діє м’якше, але допомагає швидше побачити результат. Прискорює оновлення клітин, роблячи шкіру рівною та гладкою. Стимулює синтез колагену, пригнічує роботу ферментів, що його руйнують.

Пептидний комплекс покращує еластичність та пружність шкіри, відновлює пошкоджену шкіру на клітинному рівні. Глибоко зволожує, сприяє регенерації.

Крем Medi-Peel Melanon X Drop Gel Cream має надзвичайно легку текстуру, швидко поглинається, не лишаючи жирного блиску. Рекомендуємо для догляду за тьмяною шкірою, схильною до пігментації, а також в комплексному догляді для профілактики вікових змін.

Особливості застосування:
Візьміть капсулу та зволожуючий гель шпателем, змішайте, розподіліть по шкірі масажними рухами на останньому етапі вечірнього догляду, або перед сонцезахистом зранку.

50g

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Красный
Размер:
  • 50мл
Объем:
50 мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?