Все категории
Добавить товар

Medi-peel bio-intense glutathione white stick концентрированный осветляющий стик

530 грн -6% 500 грн
Описание

ЕХР 04.01.2025
Висококонцентрований освітлювальний стік Medi-Peel Bio-Intense Glutathione White Stick для догляду за нерівним тоном шкіри завдяки вмісту в складі глутатіону в один дотик допомагає освітлити шкіру, зробивши її яскравою і сяючою, також забезпечуючи її живлення. Завдяки поєднанню синергетичних освітлювальних, поживних, зволожувальних і заспокійливих інгредієнтів бореться з плямами, пост-акне і пігментацією, освіжає і зволожує шкіру без липкості.

Глутатіон - один із найпотужніших антиоксидантів, найкраще діє на зменшення рівня меланіну та відбілювання. Глутатіон містить амінокислоти у великій кількості, абсолютно безпечний для застосування, виводить вільні радикали і токсини, які можуть зруйнувати клітини. Освітлює гіперпігментацію і загальний тон шкіри.

Ніацинамід сприяє стимуляції синтезу колагену і поліпшенню захисних функцій, допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи зі шкіри і знизити пігментацію, пом'якшує, підвищує еластичність, зволожує, звужує пори, заспокоює, освітлює.

Комплекс із 5 видів пептидів збільшує пружність і еластичність шкіри, прискорює процеси вироблення організмом власних волокон колагену й еластину. Зменшує глибину зморшок і зміцнює захисний бар'єр.

Аденозин має потужний антивіковий потенціал: забезпечує ліфтинг-ефект, ініціює синтез колагену, зменшує вираженість зморшок, уповільнює процеси старіння.

Спосіб застосування: акуратно нанесіть на обличчя на останньому етапі догляду за шкірою або на суху шкіру. Повторюйте нанесення так часто, як це необхідно.

10g

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Серебристый
Размер:
  • 10мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?