Все категории
Добавить товар

Набір пробників medi-peel retinol collagen lifting toner ampoule cream сет

72 грн
Описание

Омолоджувальний тонік Medi-Peel Retinol Collagen Lifting Toner (1мл) робить шкіру еластичною і пружною, розгладжує і підтягує, звужує розширені пори і вирівнює мікрорельєф.

Засіб зволожує і пом'якшує, запобігає сухості, освіжає при нанесенні і відмінно вбирається. Вирівнює тон і надає здорового сяйва. Зменшує вираженість зморшок і покращує стан шкіри в зоні носогубних складок, навколо очей і рота.

Ліфтинг-ампула Medi-Peel Retinol Collagen Lifting Ampoule (1,5мл) - це інтенсивний концентрат активів з доведеною ефективністю, які підтягують і розгладжують шкіру, зменшують глибину зморшок, звужують розширені пори й вирівнюють мікрорельєф.

Засіб підтримує овал обличчя, зволожує, запускає вироблення колагену і подовжує молодість. Зменшує заломи після сну, вирівнює тон, зменшує видимість пігментації, дарує здорове сяйво, запобігає сухості, бореться зі зморшками в куточках рота, навколо очей і в зоні носогубних складок.

Ампула не залишає липкості, швидко вбирається. Формула має міжнародний сертифікат V-Label®, який підтверджує, що засіб не містить компонентів тваринного походження.

Подвійний ліфтинг-крем Medi-Peel Retinol Collagen Lifting Cream (1,5g) чинить потужну омолоджувальну дію, розгладжує зморшки, зменшує видимість пор і підтягує, підвищуючи еластичність і пружність.

Двофазний засіб складається з класичної кремової текстури, яку обволікає легкий гель: це дає змогу регулювати щільність крему, змішуючи обидві консистенції. Додавати більше гелю для комбінованої та жирної шкіри, і додавати більше кремової текстури для нормальної та сухої шкіри. Чудово підходить для будь-якого сезону.

Продукт зменшує глибину зморшок навколо очей і рота, а також у ділянці носогубних складок, зміцнює овал обличчя, розгладжує заломи після сну. Зволожує і пом'якшує, перешкоджає сухості, вирівнює тон і покращує колір обличчя.

Основний компонент засобів:

Інкапсульований компонент Retinolgen™ - поєднання 6 видів ретинолу і колагену, що працює глибоко в шкірі. 6 видів ретинолу включають ретиніл пальмітат, ретинол, ретиналь, ретиніл ретіноат, гранактивний ретиноїд (hydroxypinacolone retinoate) - сучасну стабільну форму, яка не викликає такого подразнення, як інші похідні вітаміну A. Комплекс також містить силібін - актив, що виділяється з екстракту розторопші (Sílybum marianum), який є потужним антиоксидантом: має протизапальний ефект і пригнічує руйнівний процес, спричинений ультрафіолетом.

Комплекс ретинолу запускають клітинне оновлення, стимулюють синтез колагену і гіалуронової кислоти, завдяки чому покращують текстуру шкіри: розгладжують зморшки, зменшують видимість пір, надають гладкості та рівного тону, нормалізують вироблення себума і чинять антиоксидантну дію.

Гідролізований колаген відмінно зволожує, запобігає сухості та подразненню, пом'якшує дію ретиноїдів.

Продукт має міжнародний сертифікат V-Label®, який підтверджує, що формула не містить компонентів тваринного походження.

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Красный
Размер:
  • Другой

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?