Все категории
Добавить товар

Подвійний ліфтинг-крем medi-peel retinol collagen lifting cream чинить потужну...

26 грн
Описание

Подвійний ліфтинг-крем Medi-Peel Retinol Collagen Lifting Cream чинить потужну омолоджувальну дію, розгладжує зморшки, зменшує видимість пор і підтягує, підвищуючи еластичність і пружність.

Двофазний засіб складається з класичної кремової текстури, яку обволікає легкий гель: це дає змогу регулювати щільність крему, змішуючи обидві консистенції. Додавати більше гелю для комбінованої та жирної шкіри, і додавати більше кремової текстури для нормальної та сухої шкіри. Чудово підходить для будь-якого сезону.

Продукт зменшує глибину зморшок навколо очей і рота, а також у ділянці носогубних складок, зміцнює овал обличчя, розгладжує заломи після сну. Зволожує і пом'якшує, перешкоджає сухості, вирівнює тон і покращує колір обличчя.

Містить Retinolgen™ - поєднання 6 видів інкапсульованого ретинолу і колагену, які працюють глибоко в шкірі. 6 видів ретинолу включають в себе:
-Ретиніл пальмітат - ефір вітаміну A, трансформується спочатку в ретинол, потім у ретиналь, і тільки потім у ретиноєву кислоту. Чинить антиоксидантну дію, уповільнює в'янення шкіри.
-Ретиніл ретиноат - сучасна форма ретинолу. Запускає вироблення гіалуронової кислоти, пригнічує запальний процес, працює швидше з меншим подразненням.
-Гранактивний ретиноїд (hydroxypinacolone retinoate) - супер-стабільна форма ретинолу нового покоління. Відрізняється ефективністю і швидкою дією, викликає менше подразнення.
-Ретиналь - потужна форма вітаміну A, одразу трансформується в ретиноєву кислоту. Чинить антивікову дію, стимулює оновлення клітин.
-Ретинол - найпоширеніший вид ретиноїдів, трансформується в ретиналь, потім у ретиноєву кислоту. Чинить антивікову дію.
-Сибілін - рослинна речовина, яку добувають з екстракту розторопші (Sílybum Marianum). Чинить сильну антиоксидантну дію, пригнічує процес запалення і зменшує руйнування, спричинене УФ-променями.
-Комплекс ретиноїдів - активів із доведеною ефективністю - запускає процес клітинного оновлення, завдяки чому розгладжує текстуру шкіри, зменшує зморшки, нормалізує вироблення себума і освітлює пігментацію. Гідролізований колаген у складі зволожує, запобігає сухості, утримує вологу.

Крем має міжнародний сертифікат V-Label®, який підтверджує, що склад крему є веганським: не містить компонентів тваринного походження.

Додаткові діючі компоненти:

Екстракт ієрихонської троянди глибоко живить, зволожує і відновлює. Має антиоксидантну дію, яка запобігає руйнуванню клітин і уповільнює процеси старіння.

Redsnow - антивіковий комплекс, створений на основі екстракту камелії японської, що росте на острові Чеджу, Корея. Redsnow підвищує вироблення колагену, пригнічує гени MMP-1, що стимулюють розпад молекул колагену, і блокує рецептори, які запускають процес окислення клітин.

MadeWhite™ - комплекс, що складається з мадекассосиду, похідного центелли азіатської, і пентилен гліколю. Пригнічує вироблення ферменту циклооксигенази, що регулює запальну реакцію, у такий спосіб запобігає запаленню і слідам від акне.

Green Tomato SE - зміцнювальний антивіковий комплекс на основі екстракту зеленого томата. Стимулює вироблення колагену і запускає процес ремоделювання тканин, завдяки чому чинить антивікову дію.

Пантенол (вітамін B5) прискорює загоєння, заспокоює і знімає подразнення, відновлює цілісність епідермісу.

Ніацинамід (вітамін B3) освітлює пігментацію і запобігає її появі, нормалізує вироблення себума, зменшує блиск у Т-зоні (лоб, ніс, щоки і підборіддя), підвищує захисні функції шкіри.

Ціанокобаламін (вітамін B12) зволожує, заспокоює, пригнічує запальний процес, зміцнює капіляри, допомагає в лікуванні акне.

Підходить для всіх типів шкіри.

Спосіб застосування: після вмивання, тонізації та використання сироватки змішайте обидві текстури крему в потрібних пропорціях і нанесіть на обличчя, розподіліть легкими рухами. У денний час використовуйте сонцезахисний засіб. Не рекомендується використовувати в період вагітності та лактації.

Пробник 1,5g

Повернення не передбачено.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Белый
Размер:
  • Другой

Похожие товары