Все категории
Добавить товар

Гель алое универсальний

159 грн
Описание

Завдяки універсальності алое вера, гель можна використовувати для сухої або жирної, нормальної або чутливої, проблемної молодої або зрілої шкіри. Алое подарує кожному виду необхідний догляд: зволожить
Гель можна використовувати як експрес-маску для втомленої шкіри повік: всього 15-20 хвилин, і піде набряклість повік, втомлені очі отримають заряд бадьорості, а вранці після такої маски сон полегшиться, як рукою.
Нанесення гелю на шкіру тіла після душу дозволить уникнути сухості і стягнутості, а також подарує відчуття освіження, бадьорість і легкий озноб. Гель також підходить в якості маски для сухого і пошкодженого волосся.
Також гель алое вера допоможе заспокоїти шкіру після сонячних ванн, зніме почервоніння і свербіж від укусів комах, стане незамінним після гоління або епіляції.
Гель з екстрактом алое вера, зеленим чаєм і маслом ему активно бореться з сухістю і пошкодженнями шкіри. Масло ему лікує проблемну шкіру, перешкоджає розмноженню бактерій, не забиває пори. Має легкий сонцезахисний ефект. Зелений чай сприяє омолодженню шкіри і має тонізуючу дію. У його листі міститься безліч корисних речовин і вітамінів (кальцій, мідь, йод, цинк, залізо, вітаміни А, В і С). Алое вера вбиває бактерії і сприяє швидкому загоєння ран. Гіалуронова кислота активно бореться з віковими змінами і дарує ліфтинг-ефект вашій шкірі. Гель можна зберігати в холодильнику, при нанесенні влітку він дасть додаткове охолодження шкірі.

Гель алое можна наносити на обличчя, тіло, кінчики волосся і навіть область навколо очей. Використовуйте його як засіб після гоління, засмаги та інших засобів для лікування травм шкіри.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Салатовый
  • Зелёный
Размер:
  • 300мл
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Антиакне Антивозрастное Матирующее Питание Тонизирующее Увлажнение

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?