Все категории
Добавить товар

Зволожувальний азуленовий крем з колагеном і еластином для нормальної шкіри christina

580 грн
Описание

Чудовим зволожувальним засобом для нормальної шкіри є азуленовий крем Elastin Collagen Azulene Moisture Cream від компанії Christina. Завдяки ніжній консистенції крем легко розподіляється по поверхні шкіри та швидко вбирається. Формула крему збагачена колагеном і еластином, що сприяє збереженню молодості, пружності й еластичності шкіри. Вітаміни А та Е у складі формули здійснюють захисну дію, підвищують імунітет і сприяють активному оновленню клітин епідермісу.

Формула крему Christina Elastin Collagen Azulene Moisture Cream насичена активними зволожувальними елементами, аби максимально задовольнити потребу шкіри у волозі. Азулен інтенсивно зволожує й освіжає шкіру, має протизапальну дію. Гіалуронова кислота і сквален сприяють утриманню вологи в тканинах, насиченню їх киснем, а також покращують стан волокон колагену. Натуральні екстракти календули та гвоздики здійснюють бактерицидну дію.

Як діє?

Крем має ніжну консистенцію і миттєво вбирається. У його складі олія календули та екстракт хризантеми, які мають протизапальні та антибактеріальні дії. Від шкідливого впливу вільних радикалів шкіру захищають вітаміни А та Е, сквалан. Азулен має заспокійливий та протизапальний ефект.

Бьюті-поради

Крем слід наносити на попередньо очищену шкіру. Скористайтеся молочком, пінкою чи мусом бренду Christina.

Як використовувати

Нанести крем тонким шаром на шкіру обличчя та шиї, розподілити масажними рухами до повного вбирання. Виробник також рекомендує додатково наносити SPF крем.

Ціна:
60 мл-580 грн

Склад:
Deionized Water (Aqua), Isopropyl Myristate, Glycerin, Hexylene Glycol, Chrysanthemum Coccineum Flower extract, Urea, Squalane, Phenoxyethanol, Hyaluronic Acid, Glucose, Fructose, Sucrose, Carbomer, Hydrolyzed Collagen (Marine), Hydrolyzed Elastin (Marine), Calendula Officinalis Flower Oil, Fragrance, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Retinyl Palmitate (Vitamin A), Triethanolamine, Azulene, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Також є інша проф.косметика Demax, Renew, Pelart, Medicare, dr. Spiller, Medilux, Cristina, Smart4Derma, Sesderma, Mediderma, Rejuran. Запитуйте в особисті.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Голубой
Размер:
  • 60мл
Классификация:
Проффесиональная
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Антиакне Антивозрастное Матирующее Питание Тонизирующее Увлажнение

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?