Все категории
Добавить товар
Этот товар уже продан, но есть много похожих Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

💞la roche-posay toleriane rosaliac ar корегуючий засіб для догляду схильною до...

100 грн -35% 65 грн
Описание

💎 Оригінальна мініатюра (пробник) 3ml. Свіжі терміни!
65грн. за одиницю

👨‍💻Батч код: 54wd01. Придатний до 12.2025р.

💖Ля Рош-Позе Толеран Розаліак АР крем
🥰Вік: 18+
👩‍⚕️Призначення: від подразнень, від почервонінь, заспокоєння, зволоження, зміцнення, проти запалень, розацеа
⌚Час застосування: універсальний
✅Тип шкіри: суха, чутлива

Спосіб застосування: Наносити вранці та ввечері на очищену шкіру обличчя. Рекомендовано щоденно використовувати в поєднанні з засобом із вмістом SPF бренду La Roche-Роsау

Баланс мікробіому (невидимої екосистеми мікроорганізмів на шкірі) сприяє забезпеченню здорового стану шкіри. Для шкіри з проявами розацеа характерні незбалансований мікробіом, почервоніння, відчуття дискомфорту та поколювання. НАУКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ: У формулі, розробленій для мінімізації проявів розацеа, міститься Сфінгобіома - інгредієнт, отриманий із Термальної Води La Roche-Posay, котрий сприяє підтримці мікробіому. 

ПОКАЗАННЯ. Для догляду за дуже чутливою шкірою схильною до проявів почервонінь та куперозу.

ФОРМУЛА. Ультраконцентрований засіб, що містить інгредієнт Сфінгобіома та Термальну Воду La Roche-Роsау для зменшення почервоніння шкіри. Містить корегуючі пігменти зеленого кольору. Не містить парфумованих віддушок, етилового спирту.

РЕЗУЛЬТАТ. Миттєво зменшує почервоніння, відчуття печіння та дискомфорту шкіри. Через 4 тижні зменшує почервоніння, діючи на причини його виникнення, та запобігає його повторній появі.

💞La Roche-Posay Toleriane Rosaliac AR Корегуючий зволожувальний засіб для догляду за сухою схильною до почервонінь шкірою

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Синий
Размер:
  • 3мл