Все категории
Добавить товар

Антивіковий подвійний крем-сиворотка d'alba white truffle double serum & cream, 70мл

2250 грн
Описание

Крем заспокоює процеси старіння, стимулює синтез колагену та еластину, зміцнює тургор. Вирівнює рель'єф обличчя, підтримує оптимальний рівень вологості, запобігає втраті вологи.

Подвійна формула продукту забезпечує ідеальну консистенцію.
Сироватка, що добре зволожує і зміцнює шкіру, з інтенсивним кремом, що живить і надає еластичності, забезпечують систему інтенсивного догляду для шкіри 2-в-1.

Оптимальне співвідношення 10 000ppm білого трюфеля, насиченого токоферолом, забезпечує додаткову еластичність і яскравість як у сироватці, так і в кремі.

Аква-сиворотка містить веганський сертифікований Ceramide NP, екстракт центелли азіатської, пантенол, який заспокоює шкіру і зволожує її.

Інтенсивний крем складається з 8 змішаних олій d'alba (олія примули вечірньої, олія семян камелії, олія авокадо та ін.) і сертифікованого веганського екстракту колагену з 7 видами комплексу білих квітів, який підвищує еластичність шкіри та надає їй молодого вигляду та життєвої сили.

Головним діючим компонентом крему є екстракт білого трюфеля, який підвищує імунітет шкіри, покращує обмінні процеси в клітинах, регулює роботу сальних залоз, а також надає омолоджуючу дію: розгладжує і підтягує шкіру, робить зморшки менш вираженими, висвітлює пігментні плями.

Крем з ніжною текстурою, яка моментально вбирається, робить шкіру м'якою і бархатистою.

2-етапний крем для обличчя повертає шкірі втрачену вологу, живить і відновлює пружність шкіри, не лишає липкого відчуття на обличчі. Формула з потужними інгредієнтами поєднує в собі екстракт білого трюфеля, гіалуронову кислоту, цераміди та екстракт коллагена.

Одобрено Італійською асоціацією вегетеріанців -100% веганських речовин. Завдяки своїм рослинним інгредієнтам, крем забезпечує м'яке і безпечне нанесення на обличчя, свіжу шкіру і сіяючий вигляд.

Італійський сертифікат V-LABEL VEGAN
*Клінічно протестовано, гіпоалергенно

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Оранжевый
Размер:
  • Другой
Назначение:

Похожие товары