Все категории
Добавить товар

Поживний крем для обличчя з колагеном та колоїдним золотом erne, 50 мл

454 грн
Описание

Беремося за ліфтинг негайно!

Поживна кремова формула крему Erne наповнена активним золотом і колагеном. Цей коштовний дует – один із найкращих для омолодження та покращення контурів обличчя. Крем видимо підтягує шкіру, відновлює її еластичність, завдяки чому зменшуються зморшки.

Колаген - це основний будівельний білок шкіри, який допомагає підтримувати її пружною й зволоженою. З віком вироблення колагену зменшується, що призводить до в’ялості шкіри та зморшок. Наявність цього компоненту у формулі крему стимулює регенерацію клітин, одночасно захищаючи шкіру від шкідливих зовнішніх факторів. Колаген ідеально зв'язує воду, зберігаючи оптимальний рівень гідратації, покращує контури обличчя.

Золото є чудовим носієм активних речовин, які підсилюють ефект розгладження та ліфтингу. Золото відомо своїми протизапальними та антиоксидантними властивостями, завдяки чому заспокоює подразнену шкіру та попереджає пошкодження вільними радикалами.

Поживний крем для обличчя Erne є чудовим вибором для всіх типів шкіри, включно із сухою, зневодненою та зрілою. Крім того, продукт ідеально підійде старіючій шкірі, оскільки спільна дія колагену і золота зменшує появу тонких ліній й зморшок, а також покращує колір обличчя. Ідеальний в якості бази під макіяж.

Продукт не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Характеристики

Бренд: Erne
Вага: 50 мл
Країна виробництва: ІРЛАНДІЯ

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 50мл
Классификация:
Тип кожи:
Все типы
Назначение:

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?