Все категории
Добавить товар

Хіт! крем від акне прищів bioaqua of acne косметика от акне прыщей probeauty

110 грн -32% 75 грн
Описание

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакувати товари у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи, додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Об'єм: 30 г, підходить для віку 16+, поставляється у тубі з загостреним носиком, поміщеній у фірмову картонну коробочку.
Ефективний концентрований крем Bioaqua Removal of acne крем для боротьби з висипаннями відмінно справляється з підвищеною жирністю шкіри та забитими порами, а також звужує їх та нормалізує секрецію сальних залоз. Регулярне використання крему допоможе не тільки забути про прищі, але й попрощатися з постакне, зробивши шкіру ніжною, пружною, бархатистою та здоровою. Основною перевагою цього крему є те, що він працює з першого застосування. Через деякий час після нанесення крему ви помітите, що пори вже стали, а почервоніння зменшилися. Використання крему за перших ознак запального процесу дозволить зняти його гостроту і уникнути появи шрамів.
Витрата крему дуже економічний, т.к. Вам не потрібно наносити засіб на все обличчя, достатньо точкового нанесення на постакне та прищі.
Крем допоможе вирівняти шкіру, зробити її гладкою, він прискорить регенерацію та загоєння слідів від вугрової висипки. Засіб здатний підвищити пружність шкіри, зволожити її.
- Олії з насіння жожоба і ши допомагають зволожити шкіру, запустити в ній процеси природного омолодження, нормалізувати вироблення шкірного сала.
- Саліцилова кислота ефективно працює проти бактерій, що викликають появу запалень і забезпечує зміцнення місцевого імунітету шкіри, має легкий знеболюючий ефект. Крім того, ця речовина також відлущує ороговілі шар шкіри, дозволяючи антисептичним інгредієнтам крему проникати глибше, отже, підвищуючи результативність застосування косметичного засобу.
Спосіб застосування: використовувати крем рекомендується вранці, відразу після вмивання, і на ніч. Якщо потрібно, допускається також застосування за необхідності, у разі перших ознак запалення. Наносити крем слід на ретельно очищену шкіру обличчя. Невелику кількість засобу намастіть на шкіру і злегка помасажуйте до повного вбирання.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 30мл

Похожие товары