Все категории
Добавить товар

Лінійка luminescce.іновагаційне омолодження шкіри обличчя й тіла!

4500 грн
Описание

Торг

Лінія LUMINESCE допоможе вам правильно та професійно доглядати шкіру обличчя й тіла.
Лінія продукції LUMINESCE — це найкращий спосіб досягнення омолодження обличчя й тіла природним способом, з мінімальним ризиком і максимальною користю для кожної людини.
Лінія LUMINESCE допоможе вам правильно та професійно доглядати шкіру обличчя й тіла. Лінійка продукції LUMINESCE складається з унікального очищувального засобу, омолоджувальної сироватки, денного зволожувального засобу, нічного відновлювального засобу, ліфтинг-маски та омолоджувального крему для тіла
ЛІНІЯ LUMINESCE СУСТЕЇТ ІЗ:
омолоджувального очисного засобу
омолоджувальної клітинної сироватки
денного зволожувального засобу
нічного відновлювального засобу
ліфтинг-маски
омолоджувального крему для тіла
ТЕХНОЛОГІЯ LUMINESCE
Суть методики така: доктору Натану Ньюману вперше вдалося виділити людський фактор росту й розмножити його в лабораторних умовах. Вперше чинники росту — не рослинні, не тварини, а саме доросла людина. Саме такий чинник росту дає можливість росту, поділу й оновленню клітин людини, а головне — очевидний результат.

Клітки нашої шкіри, колагену й еластину, підшкірно-жирової клітковини знову можуть рости й ділитися. Отже, лицьова тканина оновлюється та відроджується: заповнюються зморшки, відновлюється тургор, поліпшується колір обличчя, стимулюється ріст нових кровоносних судин, заростають шрами та опіки, зникають акне та пігментні плями, загоюють рани, обличчя наповнюється, вирівнюється природним способом, як у молодості.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Продавец
stepan74893
stepan74893
Киев
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?