Все категории
Добавить товар

Крем для обличчя вітэкс aloe 97% зволожувальний 50 мл

80 грн
Описание

Крем для обличчя Вітекс Aloe 97%.
Комплекс активних компонентів:

Зволожує й матує
Усуває жирний блиск і звужує пори
Надає оксамитової гладкості та свіжості

Зволожувальна формула алое-крему з неймовірно високим вмістом натуральних інгредієнтів — це справжній порятунок для шкіри з порушеним гідроліпідним балансом. Особливі ламелярні структури, близькі до структури шкіри, допомагають активним компонентам крему засвоюватися максимально повно та природно підтримувати фізіологічні процеси в епідермісі, завдяки чому нормалізується баланс жирності та зволоження шкіри, одночасно усувається небажаний блиск і звужуються пори.

Високоефективний гель алое вера швидко та надовго відновлює необхідний рівень вологи в шкірі, повноцінно насичує клітини всіма необхідними речовинами, сприяє утворенню колагену й еластину, перешкоджає втраті пружності та появи зморщок, робить шкіру м'якою й шовковистою.

Запатентований натуральний комплекс Epidermist покращує клітинне оновлення, дарує шкірі бездоганну гладкість, звужуючи пори, вирівнюючи поверхню і стираючи недосконалості.
Завдяки високому вмісту вирівнювальних мікрочастинок на шкірі створюється досконалий матовий пудровий ефект, без відчуття липкості.

Результат: шкіра стає бездоганно зволоженою і свіжою, бархатисто гладкою й матовою та зберігає свою досконалість вдень і вночі.

Особливо рекомендується для шкіри, схильної до жирності.

У 100 мл засобу міститься концентрована есенція з 97 мл живого соку алое вера.

ПРЕДОПЛАТА - 10%, БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 700 ГРН., ОРИГІНАЛ - 100%

Состояние: Новое
Цвет:
  • Салатовый
  • Белый
Размер:
  • 50мл
  • 100мл
Классификация:
Объем:
50 мл 100 мл
Тип кожи:
Назначение: