Все категории
Добавить товар

Інтенсивний крем-сироватка для обличчя вітэкс perfect skin удосконалює шкіру, 45 мл

155 грн
Описание

Крем-сироватка для обличчя Вітекс Perfect Skin — це універсальний засіб, що дозволяє економити і підходить для всіх типів шкіри. Його ніжна консистенція і відсутність різкого запаху стали стандартом якості, який вважають за краще жінки будь-якого віку. При нанесенні не залишає патьоків і досить швидко вбирається. Присутні в ньому природні компоненти омолоджують і надають шкірі здорового блиску.

Кому підійде?

Будучи засобом «день-ніч», стане відмінним варіантом для тих жінок, які доглядають за собою впродовж дня. З його допомогою ви стягнете пори, розгладите зморшки і зробите шкіру шовковистою на дотик. Крем-сироватка має властивість утримувати вологу всередині епідермісу, внаслідок чого ви отримуєте тривале зволоження. Ефект від використання даного продукту:

Зниження реактивності шкіри.
Вирівнювання тону.
Надання шкірі пружності та м’якості.
Прискорення оновлення на клітинному рівні.

Що ще потрібно знати про продукт?

Ламеллярна структура крему-сироватки для обличчя Вітекс Perfect Skin дає можливість проникати їй в глибокі шари епідермісу. При регулярному використанні дозволить без зусиль усунути зморшки і зробити шкіру обличчя більш привабливою на вигляд. Ви помітите ефект вже після першого дня використання, завдяки полісахаридам, що розгладжують шкірний покрив особи. Разом з цим продуктом ви відчуєте молодість і красу як в юності.

ПРЕДОПЛАТА - 10%, БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 700 ГРН., ОРИГІНАЛ - 100%

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Серый
Размер:
  • Onesize
Назначение:
Увлажнение

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?