Все категории
Добавить товар

Mix крем-комплекс для жирної шкіри обличчя з матуючим ефектом, 75 мл, триюга. ayurveda

75 грн
Описание

Аюрведичний крем-комплекс для жирної шкіри обличчя з матуючим ефектом створений для типу шкіри капха (kapha) і входить в серію Ayurveda Mix від бренду «Триюга». У число активних компонентів цього крему включені масла білої лілії і мигдалю, а також екстракти нима, баеля, куркуми, папайї, ананаса, апельсина і лайма. Без парабенів і барвників.

Даний крем має дуже м'яку і ретельно збалансовану формулу на основі натуральних рослинних масел , яка розроблена спеціально для догляду за жирної шкірою. Він інтенсивно зволожує шкіру, живить її і нормалізує вироблення себума, також він має протизапальну і тонізуючу дію, запобігає появі вугрової висипки.

Крім того, такий крем-комплекс допомагає звузити пори і запобігає їх закупорку, покращує колір обличчя, матує шкіру і робить її ніжною на дотик, дарує тривале відчуття свіжості і комфорту.

Екстракти нима, баеля, куркуми, папайї, ананаса, апельсина і лайма в складі крему забезпечують насичення шкіри корисними речовинами і потужну антибактеріальну захист, ще вони сприяють оновленню клітин шкіри, вирівнюванню її рельєфу, відбілюванню і поліпшенню обмінних процесів в шкірі.

Крем має легку текстуру і відмінно вбирається при нанесенні, не залишає жирного блиску і липкості. Він дарує відчуття комфорту надовго, його можна використовувати і вранці, і ввечері.

Спосіб застосування . Наносити крем вранці і / або ввечері на очищену шкіру обличчя, шиї та зони декольте легкими масажними рухами по масажних лініях.

ППЕДОПЛАТА - 10%, БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 700 ГРН., ОРИГІНАЛ - 100%

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Голубой
Размер:
  • 75мл
Классификация:
Натуральная
Объем:
75 мл
Тип кожи:
Жирная

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?