Все категории
Добавить товар

Medi-peel cell toxing dermajours cream омолаживающий крем со стволовыми клетками

820 грн
Описание

Омолоджувальний крем зі стовбуровими клітинами Medi-Peel Cell Toxing Dermajours Cream ефективно відновлює тургор шкіри, підвищуючи пружність і еластичність тканин, зміцнюючи і підтягуючи овал обличчя. Крем надає дію ліфтингу, активно бореться з ознаками старіння шкіри, розгладжує і скорочує глибину зморшок, а також підтримує здоровя епідермісу. Продукт підвищує імунітет і тонус шкіри, насичує її енергією, повертає тонус і здорове сяйво.
Крем активно бореться зі старінням шкіри, зменшує глибину шкірних заломів, сприяє розгладженню дрібних мімічних зморщок і скороченню глибших, підвищує еластичність шкіри та уповільнює процеси старіння, зберігаючи молодість і здоровя шкіри. Інтенсивно зволожує і підтримує оптимальний рівень вологи в клітинах епідермісу, мяко освітлює загальний тон шкіри, допомагає скоротити вираженість небажаної пігментації і вікових плям;

Основні діючі компоненти:
Стовбурові клітини дамаської троянди спрямовані на стимуляцію аквапорінів, які є "водними каналами" в клітинних мембранах і забезпечують ідеальний баланс зволоження шкіри, а також відновлюють захисні функції і перешкоджають трансепідермальній втраті вологи.
Комплекс із 4-х видів пептидів:
EGF діє на молекулярному і клітинному рівнях і здатний реально сповільнювати процес старіння шкіри, сприяти оновленню клітин епідермісу, зберігаючи молодість шкіри, відновлює пружність шкіри, покращує стан капілярів на обличчі, покращує колір шкіри обличчя, збільшує захисні властивості шкіри.
IGF у комплексі з іншими факторами росту дає інтенсивну зволожувальну дію, уповільнює процеси старіння, усуває тьмяність і освітлює.
KGF стимулює активність і ріст клітин шкіри, відновлює структуру шкіри та приводить її в ідеальний стан. Крім того, він є джерелом здоровя і краси шкіри, оскільки глибоко зволожує її і покращує синтез макромолекулярних білків, що забезпечують її еластичність.
FGF ефективно поповнює нестачу вологи в клітинах епідермісу, сприяє її утриманню і запобігає появі сухості. Допомагає зберегти пружність і еластичність шкіри.
Стовбурові клітини білої лілії мають антиоксидантну активність, запобігають окислювальним процесам та сповільнюють процеси старіння; захищають від фотостаріння та шкідливого впливу сонячних променів; забезпечують стимуляцію біохімічних процесів, збільшуючи обєм синтезу колагену, зокрема III типу, який виробляється лише в молодості та забезпечує шкірі еластичність.
Ніацинамід сприяє стимуляції синтезу колагену і поліпшенню захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи зі шкіри та усунути пігментацію, зволожує, звужує пори, заспокоює, освітлює.
Аденозин - один з найбільш часто використовуваних компонентів у боротьбі з віковими змінами. Підтягує, розгладжує зморшки, прискорює метаболізм і запобігає віковим змінам.

Рекомендується для догляду за зрілою шкірою.

Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість крему завершальним етапом догляду.

50g

Повернення не передбачено.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Золотистый
Размер:
  • 50мл

Похожие товары