Все категории
Добавить товар

Денний антивіковий крем, крем-ліфтинг з колагеном

498 грн
Описание

Зверніть увагу!
Косметику, засоби для дому, продукцію для здоров'я через оформлення замовлень на сайті не відправляю. Відправку після повної передплати на карту або повна післяплата на Пошті.

Крем з надзвичайно ніжною текстурою впливає на всі основні ознаки вікових змін шкіри. Сприяє оновленню шкіри, інтенсивно захищає від втрати вологи, активно бореться з фото- і хроностарінням. Основний інгредієнт формули – червона ікра, – володіє комплексною омолоджуючою, відновлювальною дією: шкіра отримує можливість активно оновлюватися, її рельєф вдосконалюється, глибина зморщок зменшується.

Містить олію макадамії, олію оливи, олію крамбе (абіссинської гірчиці), бабассу, олію ши (каріте), колаген, екстракт червоної ікри, папаїн, алантоїн, Д-пантенол, вітамін Е.

Екстракт червоної ікри активізує виробництво колагену, стимулює регенерацію клітин, активізує обмін речовин, є антиоксидантом.

Морський колаген позитивно впливає на функціональний стан шкіри, зволожує і відновлює втрату амінокислот. Зміцнює і пом’якшує шкіру, підвищує її пружність. Уповільнює процес старіння шкіри і формування зморшок, покращує тургор, зволожує і пом’якшує шкіру, володіє ліфтинг-ефектом. Утворює на шкірі плівку, нівелює дефекти поверхні і захищає від втрати вологи.

Масло крамбе (абіссинської гірчиці) – джерело незамінних жирних кислот, захист від УФ-променів. Олія бабассу зволожує, пом’якшує, посилює природну захисну функцію і запобігає втраті шкірою вологи.

Результат: вже з перших днів використання ваша шкіра візуально підтягнеться, розгладиться, набуде внутрішнього блиску. З кожним використанням стан шкіри буде покращуватися: вона буде виглядати значно молодше.

Об'єм 50мл.
вік 35+

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 50мл
Объем:
50 мл
Тип кожи:
Жирная
Назначение:
Антивозрастное

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?