Все категории
Добавить товар

Денний крем проти пігментації spf 20 optimals even out оріфлейм 50 мл код 42552

249 грн
Описание

Денний крем проти пігментації SPF 20 Optimals Even Out Оріфлейм
50 мл
код 42552

Денний крем із SPF 20 розроблений експертами із харчування шкіри. Допомагає зберегти бездоганний сяючий колір обличчя. Робить шкіру м'якою та зволоженою.
Запобігає появі темних плям
Бореться з гіперпігментацією
Ефективно захищає від шкідливого впливу навколишнього середовища, УФ-випромінювань та передчасного старіння

Якщо гіперпігментація викликає стійкі темні плями, які ніколи не зникають, твоя шкіра потребує правильного харчування. Денний крем розроблений експертами з харчування шкіри. Містить корисні для шкіри поживні речовини з сильнодіючими екстрактами рослин, що виростають у Швеції, включаючи вітамін C + саліцилову кислоту з екстракту таволги та вітамін E з олії насіння журавлини. Його формула посилена природними потужними технологіями UniTone та PolluProtect, які активно запобігають появі пігментних та темних плям, допомагають захистити шкіру від УФ-випромінювань, забруднення та передчасного старіння. Має легку текстуру, яка швидко вбирається, залишаючи зволожену, м'яку на дотик та сяючу шкіру.

Склад
Вітамін С + саліцилова кислота з екстракту таволги – разом ці поживні речовини допомагають зменшити темні плями та зробити шкіру чистою та рівною.
Вітамін Е з олії насіння журавлини – антиоксиданти, які допомагають захистити шкіру від пошкодження вільними радикалами.
UniTone - це технологія подвійної дії природного походження, яка допомагає зменшити та запобігти гіперпігментації, такій як темні плями. Сприяє більш яскравому та рівному тону шкіри.
Захисна технологія PolluProtect: Мікрополімери натурального походження – невидимий щит від агресивного довкілля.

Як користуватися
Поступово нанеси невелику кількість крему на лоб, щіки та підборіддя. Втирай крем масажними рухами до повного вбирання. Уникай області навколо очей. Використовуйте крем протягом дня. Для кращого ефекту наноси крем після сироватки проти пігментації Optimals Even Out (42556). Дочекайся доки він повністю вбереться перед тим, як наносити макіяж.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Бежевый
Размер:
  • 50мл
Классификация:
Объем:
50 мл
Назначение:

Похожие товары