Все категории
Добавить товар

Нічний крем проти пігментації optimals even out оріфлейм 50 мл код 42553

249 грн
Описание

Нічний крем проти пігментації Optimals Even Out Оріфлейм
50 мл
код 42553

Нічний крем, розроблений нашими експертами з харчування шкіри, забезпечує необхідне харчування. Містить корисні для шкіри поживні речовини, які допомагають шкірі виглядати свіжою та сяюзей на ранок.
Ефективно захищає від шкідливого впливу навколишнього середовища, УФ-випромінювань та передчасного старіння
Бореться з гіперпігментацією
Живить шкіру, відновлюючи природний захисний бар'єр

Цей нічний крем забезпечує необхідне харчування протягом ночі, роблячи шкіру блискучою після пробудження. Розроблено нашими експертами з харчування шкіри, щоб зменшити зміну кольору шкіри та запобігти появі темних плям у майбутньому. Містить поживні речовини для шкіри, у тому числі вітамін С та саліцилову кислоту з екстракту таволги, а також технології натурального походження. Крім того, незамінні жирні кислоти з олії шипшини допомагають відновити шкірний бар'єр за ніч. Має багату текстуру, швидко вбирається і залишає поживну зволожуючу плівку.

Склад
Вітамін С + саліцилова кислота з екстракту таволги – разом ці поживні речовини допомагають зменшити темні плями та зробити шкіру чистою та рівною.
Жирні кислоти з олії шипшини - олія шипшини містить велику кількість жирних кислот Омега-3 та Омега-6 , які відновлюють шкірний бар'єр протягом ночі.
UniTone - це технологія подвійної дії природного походження, яка допомагає зменшити та запобігти гіперпігментації, такій як темні плями. Сприяє більш яскравому та рівному тону шкіри.

Як користуватися
Поступово нанеси невелику кількість крему на лоб, щіки та підборіддя. Втирай крем масажними рухами до повного вбирання. Уникай області навколо очей. Використовуйте крем перед сном. Для кращого ефекту наноси крем після сироватки проти пігментації Optimals Even Out (42556). Нічні креми вбираються довше. Дочекайся поки він повністю вбереться перед тим, як лягати спати, щоб не забруднити подушку.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Бежевый
Размер:
  • 50мл
Классификация:
Объем:
50 мл
Тип кожи:

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?