Все категории
Добавить товар

Грязьова маска з авокадо bioaqua avocado mud mask smoothing

105 грн
Описание

Маска для обличчя з авокадо Bioaqua Avocado Mud Mask Smoothing має цілий комплекс корисних властивостей: зволожує, омолоджує, очищає, надає пілінг-ефект, нормалізує роботу сальних залоз, вирівнює колір обличчя, освітлює, зменшує запалення та почервоніння.
Маска зменшує чорні крапки і звужує пори, виявляє ефект пілінгу, видаляючи з поверхні дерми рогову кулю шкіри, що робить її гладкою та ніжною. Засіб також має антибактеріальну та протигрибкову дію, завдяки чому зменшуються висипання та запалення на обличчі.
Активні компоненти: авокадо, алое, гіалуронова кислота, нікотинова кислота, колаген, шовк.

Авокадо – заспокоює шкіру, знімає роздратування, почервоніння, вирівнює колір обличчя.
Гіалуронова кислота та алое віра у складі маски не тільки зволожують і живлять шкіру обличчя, прибираючи сухість та лущення, а й нормалізують гідроліпідний бар'єр і не дають волозі випаровуються з поверхні шкіри.
Ніацинамід (нікотинова кислота) - регулює роботу сальних залоз, ефективно бореться з акне та запаленнями, освітлює пігментацію та сліди пост-акне.

Спосіб застосування: На чисту шкіру обличчя рівномірно нанесіть маску, уникаючи області навколо губ та очей. Змийте маску за 15-20 хвилин. Рекомендується використовувати 2-3 рази на тиждень.

Вміст: 50 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Салатовый
  • Зелёный
Размер:
  • Onesize
Объем:
50 мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?