Все категории
Добавить товар

Відновлююча нічна маска із зеленим чаєм fenyi, 20 стиків

165 грн
Описание

Нічна маска з екстрактом зеленого чаю Fenyi Green Tea Sleeping Mask є унікальним засобом для догляду за шкірою в період відпочинку. Засіб активно зволожує, відбілює та відновлює шкірний покрив. Маска добре впливає на обмінні процеси, зовнішній вигляд і загальний стан шкіри. Знімає сліди втоми, набряклості, надає шкірі свіжості, гладкості та омолоджує її.

Нанесення маски на ніч - ідеальний спосіб забезпечити шкірі якісний догляд, не витрачаючи багато часу. Вміст однієї упаковки достатньо для разового застосування на обличчі та шиї. Герметична упаковка зберігає корисні властивості продукту.

В складі:

Зелений чай - делікатно очищає шкіру та пори, бореться із запальними процесами та прибирає набряклості та зайвий шкірний жир.

Екстракт портулака - надає сильну протизапальну та антибактеріальну дію, прискорює процес загоєння ран та запалень, заспокоює роздратовану та схильну до алергії шкіру, пом'якшує її.

Екстракту ромашки - сприяє регенерації шкіри, захищає від негативного впливу зовнішнього середовища, добре тонізує і виводить токсини.

Гіалуронова кислота - притягує і накопичує вологу на поверхні шкіри, створює легку захисну плівку, запобігає випаровування води та зневоднення. Молекули гіалуронки заповнюють собою зморшки і вони стають менш помітними, розгладжуються.

Спосіб застосування: наносити маску слід на підготовлену, ретельно очищену шкіру перед сном. Акуратно відкрийте упаковку, видавіть засіб в долоню і розподіліть по обличчю, дайте вбратися. Не змивайте, залиште на ніч.

Об'єм: 20 стіків * 3 грм

Состояние: Новое
Цвет:
  • Салатовый
  • Зелёный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?