Все категории
Добавить товар

2-йступінчаста маска з детокс-ефектом chosungah by vibes wonder bath super vegitoks mask green

75 грн -34% 50 грн
Описание

2-х ступінчаста система з детокс ефектом Chosungah By Vibes Wonder Bath Super Vegitoks Mask Green для миттєвого перетворення шкіри. Комплекс з екстракту пшениці, лайма та спіруліни м'яко відлущує ороговілі клітини епідермісу, очищає та інтенсивно зволожує шкіру, утримуючи вологу та перешкоджаючи появі сухості.

Головний компонент набору - спіруліна - відноситься до розряду "суперфуд", має високу антиоксидантну активність, ефективно виводить зі шкіри всі забруднення, захищає від агресивного впливу навколишнього середовища і відновлює гідроліпідний бар'єр шкіри.

Набір складається з 2-х етапів:

1 етап: Глибоко очищаючий гель Vegitoks Cleanser.

Відмінно виводить із пор всі види забруднень, розчиняє жирові пробки та глибоко очищає шкіру. Завдяки ефекту детоксу навіть після вмивання шкіра залишається насиченою, зволоженою та сяючою. Очищаючий гель має густу желеподібну консистенцію, яка при зіткненні з теплом шкіри утворює густу білу пінку. Пухирці кисню проникають глибоко в пори, розчиняють усі забруднення і наповнюють шкіру необхідним рівнем зволоження.

2 етап: Тканинна маска із детокс-ефектом Super Vegitoks Mask.

Ультратонка маска з тенселя щільно прилягає до шкіри і передає клітинам епідермісу максимум необхідних вітамінів і мікроелементів, основа маски має чудову абсорбуючу здатність і запобігає швидкому висиханню продукту. До складу есенції, якою просякнута маска, входять екстракти пшениці, лайма, спіруліни, а також комплекс із 10 зелених рослин. Такі компоненти миттєво заповнюють нестачу вологи в клітинах епідермісу, усувають сухість та лущення, заспокоюють, знімають свербіж та почервоніння.

Детокс-комплекс дозволяє у найкоротші терміни повернути шкірі здоровий колір та природне сяйво, відновити водно-жировий баланс та підвищити імунітет шкіри.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
  • Салатовый
Размер:
  • Onesize
Назначение:
Увлажнение

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?