Все категории
Добавить товар

❣️зволожуюча та живильна маска для обличчя biogenic careline

560 грн
Описание

❣️Зволожуюча та живильна маска для обличчя BIOgenic Careline
📍 Зволожуюча та живильна маска уповільнює старіння шкіри. Клітинне ядро ​​шкіри має бути захищене від руйнівного впливу клімату та продовжувати функціонувати на повну потужність.
📍Оновлена ​​серія розроблена в лабораторіях краси Carline. Нова формула заснована на формулі Helioguard® Plus з червоних водоростей, багатих амінокислотами, а також AstaPure®, спеціальних водоростей, вирощених у Прерії, які розвинули сонцезахисні механізми та служать більш ефективним засобом проти вільних радикалів.
📍Helioguard® Plus забезпечує кращий захист шкіри від вільних радикалів і погодних умов. Зволожуюча і живильна маска захищає шари шкіри від окислення і забезпечує концентровану вологу, накопичену у водоростях. Водорості розвинули механізми біологічного захисту в екстремальних кліматичних умовах і під шкідливим сонцем.
📍Протягом 10 хвилин маска заспокоює шкіру та відновлює її оптимальну вологість. Завдяки масці шкіра виглядає життєвою та сяючою. 📍Результати: м'яка, еластична та зволожена шкіра, зменшується глибина зморшок і тонких ліній. Захищає шкіру та уповільнює її старіння. Шкіра виглядає життєвою та сяючою.
📍 *Результати тесту після 4 тижнів Шкіра м'яка і еластична - 83%
Шкіра насичена вологою - 78% Відсоток покращення, як повідомляється, серед 60 експериментальних жінок.
📍Спосіб використання: нанесіть тонкий рівномірний шар на обличчя та шию, зону навколо очей і залиште приблизно на 10 хвилин. Рекомендується злегка помасажувати шкіру обличчя до повного вбирання або вмитися теплою водою, для завершення дії нанести денний/нічний крем
📍Об‘єм: 100 ml
Країна виробництва: Ізраїль
Ціна: 560 грн

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Синий
Размер:
  • Onesize
Тип кожи:
Все типы

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?