Все категории
Добавить товар

Пілінг-гомаж з вітаміном е christina peeling gommage with vitamin e

1200 грн -17% 999 грн
Описание

Пілінг-гомаж з вітаміном Е

Делікатно, але водночас ефективно і глибоко очистити шкіру допоможе пілінг-гомаж з вітаміном Е від фахівців компанії Christina. До складу засобу входять водорості, вітамін А, С, мінерали Мертвого моря, ваніль, ромашка, мальва, плющ, які зволожують і живлять шкіру, відлущують ороговілі клітини, омолоджують і розгладжують шкіру обличчя.

Інші активні компоненти засобу - олія зародків пшениці та троянди, грейпфрут - дозволяють захистити шкіру від вільних радикалів, стимулювати регенерацію тканин, освітлити шкіру обличчя.

Завдяки тому, що до складу засобу входять лише натуральні компоненти, він прекрасно підійде для будь-якого типу шкіри, в тому числі й для чутливої. Клінічні дослідження показали, що засіб на 100% гіпоалергенний.
 

Спосіб застосування

нанести препарат тонким шаром на очищене обличчя і дати висохнути. Фіксуючи шкіру, згорнути препарат, залишки змити теплою водою. При ніжній, чутливій шкірі після нанесення пілінгу слід змочити руки в теплій воді, протягом 2-3 хвилин помасажувати обличчя і потім змити препарат.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Синий
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Гипоаллергенная

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?