Все категории
Добавить товар

Кинезиотейпы terra medical wrinkle care tape для разглаживания морщин

185 грн
Описание

Кінезіотейпи з бавовни Terra Medical Wrinkle Care Tape для розгладження мімічних і вікових зморщок і заломів покращують кровопостачання, сприяють підвищенню пружності та еластичності шкіри, знімають набряклість, нормалізують м'язовий тонус, вирівнюють тон шкіри та надають їй здорового і відпочилого вигляду. Тейпування обличчя - новий екологічний тренд у косметології. Якщо ви хочете домогтися ліфтингу овалу обличчя і розгладження зморшок без ін'єкцій - цей спосіб для вас.

Принцип дії тейпів заснований на розслабленні лицьових м'язів, що дає змогу усувати спазми, які призводять до утворення зморшок. Тейпи фіксують м'язи в розслабленому стані і сприяють поліпшенню кровообігу, нормалізують фізіологічні процеси і відновлюють м'язовий тонус. За регулярного використання відбувається формування м'язової пам'яті, внаслідок чого м'язи звикають перебувати в розслабленому стані, що природним чином запобігає появі зморшок.

Ультратонкий і надміцний продукт не пропускає вологу і не стягує шкіру, виконаний з органічної довговолокнистої бавовни найвищої якості і адаптований для шкіри обличчя і шиї. Тейпи виткані зі спеціальної рухомої тканини з малюнком, який забезпечує постійний натяг навіть у стані спокою, завдяки чому досягається підтягувальний ефект.

Спосіб застосування: Ділянка шкіри має бути сухою і чистою. Двома пальцями "розправте" шкіру проблемної зони і, не відпускаючи, наклейте тейп, не натягуючи його. Зніміть тейпи через 30 хв. або довше, залежно від стану шкіри.
Кількість: 20 шт

Матеріали: бавовна 72%, спандекс 3%, акриловий полімер 10%, етилацетат 15%

Повернення не передбачено.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
  • Белый
Размер:
  • Другой

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?