Все категории
Добавить товар

Альгинатная маска trimay firming pro rejuvenating modeling mask pack с коллагеном

420 грн
Описание

Альгінатна маска Trimay Firming Pro Rejuvenating Modeling Mask Pack активно тонізує шкіру, чинить сильний антиоксидантний та омолоджувальний вплив. Покращує оновлення та регенерацію клітин епідермісу, стимулює вироблення колагену й еластину, надає шкірі пружності й еластичності. Продукт миттєво перетворює шкіру, згладжує заломи та дрібні зморшки, підтягує овал обличчя та підвищує еластичність тканин. Інтенсивно зволожує, усуває сухість і зневоднення шкіри, має легку омолоджувальну дію й надає ліфтинг-ефект.

Засіб дає змогу провести салонну процедуру в домашніх умовах, легко та просто. Маски не тільки насичують шкіру поживними речовинами, але й відлущують, адсорбуючи шкірний жир і забруднення, очищають від токсинів, які не видаляються очисними засобами.

Діатоміт і альгінат у складі масок зміцнюють тургор і надають шкірі еластичність, каталізують дію сироваток і кремів, нанесених під маску безпосередньо перед процедурою.

-Колаген - підвищує пружність і еластичність шкірних покривів. Має миттєву підтягувальну дію, вбирає й утримує вологу в підшкірному прошарку, що забезпечує шкірі постійну зволоженість. У разі регулярного застосування допомагає повернути шкірі втрачену пружність, оберігає від деформації й обвисання, сприяє розгладжуванню зморщок.
-Фермент біфідобактерій — має найпотужніші відновлювальні, репаративні та захисні властивості. Нормалізує обмінні процеси, зміцнює імунну систему, покращує природний захист від впливу поганої екології, вільних радикалів і шкідливих речовин, гальмує вікові зміни, оберігає від стресу, знімає запалення, подразнення й почервоніння.
-Екстракт стовбурових клітин Едельвейса підвищує пружність і покращує тургор шкіри, уповільнює активність ферменту, що руйнує власний еластин і гіалуронову кислоту.
-Екстракт хаутюйнії — має протизапальну дію, стимулює лімфатичний струм, допомагає уникнути появи набряків, загоює мікротравми. Заспокоює подразнену та чутливу шкіру, лікує запалення та інші дерматологічні захворювання
-Алантоїн — пом'якшує і зволожує шкіру, сприяє звуженню пор і нормалізації вироблення шкірного сала, має протизапальні властивості, заспокоює подразнену шкіру, стимулює видалення відмерлих клітин. Алантоїн ефективно запобігає закупорюванню пор, утворенню комедонів (чорніх точок) і запальних елементів.

Застосування:

Змішайте в ємності порошок і воду в співвідношенні 1:0,8. Якщо суміш занадто густа, додавайте по 5 мл води, щоб відрегулювати консистенцію. Шпателем рівномірно нанесіть на обличчя, починаючи з великих поверхонь. Через 15-20 хвилин акуратно зніміть маску знизу вгору. Видаліть залишки маски вологим ватним диском або змоченою губкою.

240g

Повернення не передбачено.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серебристый
  • Розовый
Размер:
  • Другой

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?