Все категории
Добавить товар

Jmsolution active jellyfish vital mask prime увлажняющая тканевая маска

475 грн -90% 52 грн
Описание

Ультратонка тканинна маска з екстрактом медузи JMsolution Active Jellyfish Vital Mask Prime для інтенсивного глибокого зволоження шкіри. Зберігає молодість шкіри, підвищує пружність і еластичність тканин, пом´якшує і розгладжує шкірний покрив. Продукт має ревіталізуючу і відновлювальну дію, підвищує тонус шкіри, покращує колір обличчя, усуває тьмяність і повертає шкірі здорове сяйво.

Маска насичує шкіру поживними речовинами і поповнює нестачу вологи, допомагає в боротьбі з сухістю, робить шкіру гладкою і м´якою. Активно бореться з першими ознаками старіння, сприяє розгладженню зморшок і підтримує молодість шкіри.

Маска дарує насичує шкіру масою корисних мінералів і мікроелементів, необхідних для нормального функціонування обмінних процесів в епідермісі.
Висококонцентрована гелева есенція, що нагадує желе, проникає глибоко в епідерміс, усуває сухість і підтримує оптимальний рівень зволоження в клітинах шкіри, підвищуючи пружність і еластичність тканин.

Основа маски виконана з ультратонкої купри, яка щільно фіксується, добре прилягає до шкіри, повторюючи всі контури обличчя і сприяє активному проникненню корисних компонентів у клітини шкіри. Купра не пропускає повітря, створює певний "парниковий ефект", що допомагає усім компонентам маски краще засвоїтися, а також відмінно зберігає вологу.

Основні діючі компоненти:

Екстракт медузи - допомагає підвищити пружність і еластичність тканин, підсилює здатність утримувати вологу, стимулює вироблення колагену й еластину. Сприяє прискоренню процесів регенерації та метаболізму, допомагає відновити і зміцнити захисні функції шкірних покривів.

3 види гіалуронової кислоти - активно зволожують, проводячи вологу глибоко в клітини епідермісу, створюють на поверхню шкіри бар´єр, що запобігає випаровуванню вологи та підтримує оптимальний рівень зволоження, усувають сухість і лущення.

Екстракт листя полину - чинить бактерицидну, антисептичну, протизапальну дію. Нормалізує гідро-ліпідний баланс шкіри, лікує акне.

Екстракт календули лікарської - чинить антибактеріальну та противірусну дію на шкіру, регенерує покриви, знімає почервоніння, свербіж, подразнення, використовується в разі куперозу, нормалізує гідроліпідний баланс, прибирає жирний блиск.

Гідролізований колаген - покращує загальний стан шкіри: розгладжує і вирівнює її, робить пружною і еластичною, прибирає дрібні зморшки і освіжає. Має ранозагоювальну і заспокійливу дію, утримує вологу в глибоких шарах шкіри.

Спосіб застосування:
1. витягніть маску з упаковки.
2. Щільно прикладіть маску до обличчя і залиште на 10-20 хвилин.
3. Зніміть маску, а залишки есенції вбийте в шкіру м´якими поплескувальними рухами.

Повернення не передбачено.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Голубой
Размер:
  • Другой