Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Маска с улиточным муцином jmsolution active pink snail brightening mask prime

475 грн
Описание

Упаковка - 10шт.

Ультратонка маска з муцином равлика JMsolution Active Pink Snail Brightening Mask Prime спрямована на активне відновлення і регенерацію тканин, відмінно зволожує, покращує колір обличчя, вирівнює тон і допомагає в боротьбі з недосконалостями шкіри.

Маска інтенсивно зволожує шкіру й утримує вологу в клітинах епідермісу, в найкоротші терміни усуває сухість і повертає здорове сяйво. Вирівнює тоне, допомагає в боротьбі з тьмяністю і почервоніннями, освіжає і тонізує.
Допомагає в боротьбі з недосконалостями, прискорює загоєння прищиків, запобігає появі нових запалень, скорочує зону акне і освітлює пост-акне.
Прискорює процеси регенерації та оновлення клітин епідермісу, значно покращує загальний стан шкіри та оздоровлює.
Висококонцентрована гелева есенція, проникає глибоко в епідерміс, інтенсивно зволожує, робить тон обличчя яскравим і рівним.

Основа маски виконана з ультратонкої купри, яка щільно фіксується, добре прилягає до шкіри, повторюючи всі контури обличчя, і сприяє активному проникненню корисних компонентів у клітини шкіри. Купра не пропускає повітря, створює певний "парниковий ефект", що допомагає усім компонентам маски краще засвоїтися, а також відмінно зберігає вологу.

Основні діючі компоненти:

Равликовий муцин - активізує вироблення власних еластинових і колагенових волокон, а також фібронектину. Прискорює процеси регенерації, ранозагоєння, заспокоює подразнення і знімає запалення, покращує тургор, розгладжує зморшки, має ліфтинг-ефект. Ефективний у комплексному лікуванні дерматологічних захворювань.

Вітамін В12 (Ціанокобаламін) - активний компонент, який бере участь у поділі клітин. Сприяє зменшенню мімічних зморшок, звужує пори, прискорює процеси клітинного оновлення та активізує обмінні процеси в клітинах епідермісу.

3 види гіалуронової кислоти - активно зволожують, проводячи вологу глибоко в клітини епідермісу, створюють на поверхню шкіри барєр, який запобігає випаровуванню вологи і підтримує оптимальний рівень зволоження, усувають сухість і лущення.

Екстракт листя полину - чинить бактерицидну, антисептичну, протизапальну дію. Нормалізує гідро-ліпідний баланс шкіри, лікує акне.

Екстракт календули лікарської - чинить антибактеріальну і противірусну дію на шкіру, регенерує покриви, знімає почервоніння, свербіння, подразнення, використовується в разі куперозу, нормалізує гідроліпідний баланс, прибирає жирний блиск.

Спосіб застосування:
1. витягніть маску з упаковки.
2. Щільно прикладіть маску до обличчя і залиште на 10-20 хвилин.
3. Зніміть маску, а залишки есенції вбийте в шкіру мякими поплескувальними рухами.

Повернення не передбачено.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Чёрный
Размер:
  • Другой
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Питание Тонизирующее