Все категории
Добавить товар

Маска dr.jart+

110 грн
Описание

Розширені пори – це сприятливе місце для життєдіяльності бактерій, які спричиняють акне та інші вади шкіри. Якщо просто вмитися, то проблема не зникне, тут потрібен продукт з глибшим спектром дії. Саме таким є Dr. Jart+ Porecting Solution Dermask.

Корейські фахівці розробили унікальну формулу просочення тканинної маски на основі вугілля, завдяки якому забруднення адсорбуються, а кисневі пухирці буквально виштовхують себум з пор. Продукт для догляду також збагачений такими натуральними компонентами, як мастикова камедь, екстракти авокадо, евкаліпта, сумахи і аспарагуса. Вони стимулюють клітинну активність і забезпечують потужний ліфтинг-ефект. Аденозин і екстракт стебла спаржі вирівнюють тон шкіри, а також стимулюють синтез колагену й захищають від фотостаріння.

Спосіб застосування: очистіть шкіру і нанесіть тонер. Нанесіть маску, регулюючи ділянки навколо очей і рота. Бульбашки очищають пори. Залиште на 10-20 хвилин. Видаліть маску і поплескувальними рухами розподіліть на обличчі залишки сироватки.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 30мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?