Все категории
Добавить товар

Витаминизированная ночная маска may island 7 days secret vita plus

28 грн
Описание

Вітамінізована нічна маска May Island 7 Days Secret Vita Plus - це інноваційна розробка - крем-маска з високим вмістом вітамінів і найпотужнішими антиоксидантами.

Впливає на шкіру за кількома напрямками:
- насичує її клітини енергією, відроджує,
- зволожує, допомагає впоратися з різними запаленнями,
- сприяє освітленню пігментації різного походження (плями постакне, веснянки тощо),
- розгладжує шкіру,
- захищає від негативних зовнішніх впливів.
Крем-маска може застосовуватися для догляду за будь-яким типом шкіри, особливо необхідна для втомленої, тьмяної, пігментованої, а також для шкіри з віковими змінами і подразненої.

У складі крему-маски комплекс рослинних екстрактів солодки, кунжуту, кореня півонії, софори, апельсина, лілі, а також олії ши і виноградних кісточок - натуральні компоненти забезпечують всебічний догляд за шкірою, нормалізують її водно-жировий баланс, загоюють запалення, роблять шкіру гладенькою і пружною.

Ніацинамід (вітамін B3) і аскорбіл глюкозид (вітамін С, стабілізований глюкозою) взаємно посилюють один одного і надають виражену освітлюючу дію, можуть використовуватися навіть за чутливої шкіри.

Також крем-маска містить й інші неймовірно потужні омолоджувальні компоненти: вітамін Е, глутатіон, астаксантин, ферулову кислоту, кераміди, гіалуронову кислоту, бета-глюкан, алантоїн, аденозин.

Застосування: наноситься на останньому етапі догляду перед сном. Вранці змити водою.
5g

Повернення не передбачено.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Оранжевый
Размер:
  • 5мл

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?