Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Маска для лица bioaqua pigskin collagen nourishing 100g

135 грн
Описание

Маска коллагеновая Bioaqua Pigskin Collagen Nourishing Mask (100г) отлично увлажняет и подтягивает кожу.
Маска подходит для любого типа кожи и возраста. Предназначена для тонизирования, глубокого увлажнения и выравнивания кожи. Питает коллагеновые волокна и восстанавливает их, благодаря чему кожа становится более упругой и эластичной.
Колаген – це 50% у складі маски, тому вона дуже ефективна. Завдяки колагену шкіра стає еластичною, гладкою, пружною і шовковистою. При цьому результат не тільки візуальний, але і лікувальний, адже відновлюються колагенові волокна і шкіра омолоджується.
Гіалуронова кислота – чудово зволожує шкіру і стимулює розгладження зморшок. Результат: Після використання шкіра стає більш гладкою і пружною. З'являється тонус і еластичність. Вирівнюється текстура і тон. Зморшки вирівнюються.
Спосіб застосування: Нічна відновлююча маска – наносити на чисту і суху шкіру тонким шаром і залиште вбиратися, бажано на 1-2 години, після лягайте спати, а вранці умивайтеся звичним способом, нанесіть крем. Експрес тонізуюча і освіжаюча маска – наносити щільним шаром і залиште на 20 хвилин, після змийте і нанесіть крем або сироватку.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
Размер:
  • Onesize
Тип кожи:
Назначение:
Продавец
danka28
danka28
Луцк
Была