Все категории
Добавить товар

Dr. dennis gross alpha beta extra strength daily peel двоетапний пілінг

220 грн -50% 110 грн
Описание

Dr.Dennis Gross Alpha Beta Peel Extra Strength Formula - це єдиний засіб на ринку, в якому одночасно містяться п'ять видів AHA і BHA-кислот і найпотужніші антиоксиданти (в тому числі ретинол, кофермент Q10 і ресвератрол). Запатентовані серветки для двоетапного догляду миттєво покращують зовнішній вигляд шкіри, а при регулярному використанні ви помітите, як скоротяться пори, підуть почервоніння і нерівні тон шкіри. Засіб ідеально підходить для тих, хто хоче усунути ознаки старіння шкіри, незалежно від типу шкіри.

Засіб складається з 2 вологих, окремо запакованою, серветок:

Серветка Exfoliate & Smooth №1 - це, безпосередньо, сам пілінг.
Серветка Anti-Aging Neutralizer №2- нейтралізатор, який зупиняє роботу кислот і готує шкіру до подальшого догляду. Саме за таким принципом роблять кислотний пілінг, кислоти з високою концентрацією змити водою не можна.

Склади у засоби багаті на кислоти, антиоксиданти, вітаміни і рослинні компоненти:

Застосування: Очищену шкіру необхідно протерти першої серветкою Exfoliate & Smooth, яка просякнута кислотами та іншими доглядають компонентами. (Dr. Gross рекомендує протирати обличчя, поки серветка не стане практично сухий). В процесі нанесення відчувається відчутне поколювання шкіри, це нормально.

Після нанесення кислоти потрібно почекати 2 хвилини, потім протерти обличчя другий серветкою Anti-Aging Neutralizer, яка нейтралізує дію кислот, одночасно доглядаючи за шкірою обличчя. Нейтралізатор теж щипає шкіру, так як серветка містить велику кількість соди. Цією серветкою потрібно протирати обличчя, поки вона не стане сухою. Після чого можна переходити до нанесення сироваток, масел або кремів.

Результат помітний вже після першого ж використання Dr.Dennis Gross Alpha Beta Peel Extra Strength Formula. Шкіра стає дуже гладкою і м'якою, йдуть всі нерівності текстури шкіри, викликані скупченням відмерлих клітин, і тон обличчя в загальному стає більш здоровим.

Оригінал із США

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Красный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?