Все категории
Добавить товар

Заспокійлива олійка масло для обличчя для обличчя conserve you face oil

480 грн

245 грн с 08 Май - добавляйте в избранное

350 грн
Описание

Олія для обличчя Conserve You Face Oil захищає та заспокоює шкіру. Ця нежирна олія для обличчя легко вбирається у шкіру, заспокоюючи почервоніння, захищаючи шкіру від зовнішніх пошкоджень та вирівнюючи текстуру шкіри.

Об’єм 30 мл

Розроблений для захисту шкіри за допомогою розкішної суміші олій, олія насіння конопель, блакитної пижми, бісаболол та олія какаї живлять і зволожують шкіру, надаючи їй сяйва з відтінком роси. Ця легка текстура обволікає шкіру захисною вуаллю від синього світла та стресових факторів навколишнього середовища завдяки унікальному інгредієнту Blue Oléoactif, який згодом зменшує гіперпігментацію. Для всіх типів чутливої ​​шкіри, яким потрібно трохи більше дбайливої ​​обробки, вам сподобається додавання вітаміну Е, який допомагає заспокоїти роздратування та зняти почервоніння. Пропонуючи набагато більше, ніж просто сенсорні відчуття, хоч і це теж добре, масло для обличчя Conserve You Face Oil миттєво пожвавлює шкіру і захищає її в довгостроковій перспективі.

❗️Як використовувати
Акуратно вмасажуйте 2-3 краплі в очищену шкіру, уникаючи прямого влучення в очі. Для досягнення найкращих результатів наносите щодня вранці, щоб захистити шкіру протягом дня.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бирюзовый
  • Синий
Размер:
  • 30мл

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?