Все категории
Добавить товар

3d масажер для обличчя та тіла + дві сироватки для обличчя

2000 грн -30% 1400 грн
Описание

Набір для щоденного ефективного масажу обличчя в домашніх умовах.

Завдяки масажу обличчя за допомоги 3D масажера Hillary та гіалуронової сироватки Smart Hyaluronic - шкіра отримає ефективний догляд, за рахунок інноваційного масажу та потужних активних інгредієнтів сироватки.

Масаж 3D масажером підтягує шкіру, сприяє її пружності, протидіє утворенню зморшок і покращує насичення клітин киснем.

Відновлююча сироватка навколо очей підвищує пружність шкіри, позбавляє від темних кіл, зменшує прояви дрібних мімічних зморшок, зволожує і живить тонку шкіру навколо очей, забезпечує здоровий колір і сяйво шкіри навколо очей, надає ліфтинг-ефекту, сповільнюючи процес природного старіння епідермісу.

А гіалуронова сироватка зволожує глибокі шари шкіри, попереджає старіння і відроджує молодість шкіри, відновлює і захищає, утримує вологу всередині шкіри, помітно скорочує зморшки, підтягує шкіру і надає їй сяйва. Під час масажу, властивості гіалуронової сироватки значно підсилюються.

До набору входять:

3D масажер для обличчя та тіла з рожевого кварцу Hillary;
Гіалуронова сироватка Hillary Smart Hyaluronic, 30 мл;
Відновлююча сироватка навколо очей Hillary Anti-fatigue, 10 мл.

Спосіб застосування:

Очистіть шкіру обличчя і шиї та нанесіть сироватку Smart на обличчя масажними рухами та сироватку Anti-fatigue кінчиками пальців навколо очей.
Починайте робити масаж.
Рухайтеся лише в один бік вгору за напрямком масажних ліній. Намагайтеся притримувати шкіру обличчя з протилежного боку у напрямку руху.

Виконуючи масаж шиї, притримуйте м'яз у зоні ключиці, рухайте масажер по грудинно-соскоподібного м'яза до соскоподібного відростка.

Масажуючи нижню щелепу, притримуйте шкіру біля підборіддя. Відступивши два пальці від куточка губ, спрямовуйте масажер по нижній щелепі до мочки вуха.

Будьте обережні під час захоплення тканин у зоні нижньої щелепи, користуватися роликовим масажером при запаленні лімфовузлів заборонено.

У виличній зоні притримуйте шкіру біля куточка губ, рухаючись по вилиці вгору до скроні, при цьому вилкова дуга повинна проходити між гранями тренажера.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 10мл
  • 30мл
Объем:
10 мл 30 мл
Продавец
anna_...
anna_smolyakova
Хмельницкий
34% выполненных заказов
Была

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?