Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Сироватка з екстрактом ластівчиного гнізда живлення та молодість шкіри

267 грн
Описание

Вік 35+
Призначення: антивіковий, живлення, зволоження, пом'якшення
Час застосування: універсальний
Стать: для жінок
Класифікація: міддл маркет
Тип шкіри: всі типи
Країна ТМ: Корея
Зроблено в: Корея
Об'єм: 50ml

Сироватка з екстрактом ластівчиного гнізда

Глибоке зволоження та живлення епідермісу необхідне, для того щоб продовжити молодість і еластичність шкіри обличчя. У цьому вам допоможе високоякісна сироватка з екстрактом ластів’ячого гнізда бренда Elizavecca. У її складі міститься велика кількість активних компонентів і екстрактів, які в сукупності допомагають шкірі відновити гладкість і бархатистість.

Екстракт ластів’ячого гнізда значно покращує стан епідермісу, забезпечуючи пом'якшувальну і освіжальну дії і надаючи обличчю здорове сяйво. Сироватка стимулює процес регенерації шкірного покриву, відбілює,  моделює овал обличчя й ефективно бореться з мімічними зморшками. Також у складі засобу міститься епідермальний фактор росту - це потужний антивіковий компонент, який допомагає епідермісу відтворювати молоді клітини, таким чином уповільнюючи процес старіння шкіри. Як результат - ваше обличчя знову сяє молодістю і красою.

Спосіб застосування

Нанести декілька крапель на очищену шкіру. Масажними рухами розподілити по всьому обличчю, потім нанесіть ваш щоденний догляд. Для максимального ефекту використовуйте вранці і ввечері під крем

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize
Назначение: