Все категории
Добавить товар

Серум для очищення пор jsderma porefine pore-stem 2% anti pore serum 30 мл

715 грн
Описание

Активний серум для очищення пор JsDERMA Porefine Pore-Stem 2% Anti Pore Serum нормалізує жирність шкіри, м’яко відлущує і розчиняє комедони. Серум ефективно звужує розширені пори і зменшує вираженість чорних цяток. Інтенсивно зволожує, освіжає і матує.

Серум сприяє звуженню пор, регулює вироблення шкірного сала, надає заспокійливу і протизапальну дію.

Містить в своєму складі унікальний рослинний комплекс екстрактів ехінацеї, лотоса, червоної водорості і сочевиці.

Продукт не містить в своєму складі спирту і відмінно зволожує, підтримуючи оптимальний рівень вологи за рахунок низкомолекулярной кислоти, бета-глюкана, пантенола і алантоїн.

Запатентований компонент Liftonin Xpress підтримує еластичність шкіри, підтягує і зміцнює тургор.

Основні діючі компоненти:

Екстракт ехінацеї – володіє зволожуючим, кровоспинними, ранозагоювальні, імуностимулюючі властивості.
Екстракт лотоса – зволожує, очищає, сприяє розгладженню зморшок, освіжає і тонізує шкіру, повертає їй пружність.
Екстракт сочевиці – зміцнює захисний бар’єр епідермісу, підвищує імунітет і живить шкіру.
Пуллулан – має найсильніший антиоксидантний ефект, розгладжує і захищає шкіру. Результат від дії цього компонента можна порівняти з дорогими салонами ін’єкціями. Пуллулан ефективно омолоджує і підтягує шкіру, сповільнює процеси старіння і зміцнює тканини, повертаючи шкірі гладкість, пружність і сяйво.
Гіалуронова кислота – відповідає за глибоке зволоження шкіри і підтримання на оптимальному рівні природного ph-балансу шкіри. Гіалуронова кислота утворює на шкіру невловимий захисний шар, який перешкоджає випаровуванню вологи і дарує комфортне відчуття свіжості і зволоженості на обличчі.
Бета-глюкан – полісахарид, натуральний імуностимулятор, виділений з вівса. Має імуномодулюючу, антиоксидантну дію, захищаючи і відновлюючи пошкоджену шкіру, запобігає передчасному старінню.
Пантенол – стимулює відновлення цілісності шкірних покривів, знімає почервоніння і роздратування, має ранозагоювальні властивості.
Алантоїн – пом’якшує, інтенсивно зволожує шкіру, сприяє звуженню пор і нормалізації вироблення шкірного сала, має протизапальні властивості, заспокоює роздратовану шкіру.
Рекомендується для шкіри з розширеними порами.

Спосіб застосування: Необхідна кількість засобу (1-2 краплі) легкими рухами нанесіть на шкіру особливу увагу приділяючи області Т-зони (лоб, ніс, підборіддя). Використовуйте на етапі серуму перед кремом і після тонера. Можна використовувати локально.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 30мл
Классификация:
Натуральная
Объем:
30 мл
Назначение:
Увлажнение

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?