Все категории
Добавить товар

Овітлюючий тонер

1210 грн
Описание

Універсальний освітлюючий тонер від «DrowHer» із надзвичайно крутим складом, тільки погляньте:
Екстракт гаммамелісу - допомогає звузити пори і вирівняти тон шкіри, не підсушуючи її.
Ніацинамід (дефіцит якого проявляється в лущенні шкіри, кератозі, втраті тонусу і життєвої сили) - він чудово розгладжує зморшки, помітно поліпшує структуру і колір епідермісу. Компонент позитивно впливає на вироблення колагену, стимулює синтез гіалуронової кислоти, підвищуючи тим самим пружність і еластичність шкіри, також відбілює і запобігає появу пігментації, зменшує виробництво надлишкового шкірного сала.
Екстракт алое – дивовижна рослина, якій під силу подолати майже будь-які недосконалості шкіри. Основні її завдання: заспокоює, знімає почервоніння, зволожує глибокі шари епідермісу, загоєння ран, розгладження зморшок, омолодження, нормалізація вироблення шкірного себума, оздоровлення шкіри.
Гександінол - відповідає за зволоження, антимікробну дію, та вирівнювання рівня Ph.
І це тільки маленька частинка всіх компонентів. Цей тонер підходить для будь-якого типу шкіри, включаючи чутливу та проблемну.
Тонер служить провідником між косметикою і шкірою, допомогає краще працювати іншим засобам по догляду.Використовуйте зранку і ввечері після очищення, після цього вже наносьте свою сироватку крем і т.д)Також можна використовувати влітку, для зволоження обличчя і для нормалізації роботи сальних залоз.
120мл.
Відправка НП, Укрпошта

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Объем:
120 мл
Назначение:
Увлажнение
Продавец
valiafedak
Donna_Stile
Хмельницкий
0% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?