Все категории
Добавить товар

Лосьйон для обличчя holy land boldcare starting lotion, 150 ml

1445 грн
Описание

Щоденний догляд за шкірою обличчя розпочинається з її очищення. А щоб цей етап поєднати з омолоджувальним доглядом, досить скористатися лосьйоном ізраїльського виробника Holy Land Cosmetics! Антивіковий очищаючий продукт чудово підходить для шкіри кожного типу, що вже має перші ознаки старіння.

Ліфтинговий Boldcare Starting Lotion містить у своєму складі фруктові та рослинні екстракти, а також молочну, гліколеву та лимонну кислоту. Спеціально розроблений, щоб забезпечувати глибше та повне всмоктування в шкіру активних компонентів, він також націлений на додаткову дію. Лосьйон сприяє делікатному очищенню і одночасно зволоженню, має тонізувальні, регенераційні, підтягуючі, протинабрякові властивості.

Після кожного використання цього засобу шкіра має свіжий вигляд. А регулярне застосування дає можливість помітно омолодити обличчя, звільнити від перших зморшок, підтягнувши та вирівнявши тон.

Спосіб застосування
Після очищення протирати обличчя, повіки, шию ватним диском, змоченим лосьйоном. Може викликати пощипування та короткочасне почервоніння шкіри.

Об‘єм - 150 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize
Назначение:
Антивозрастное Увлажнение

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?