Все категории
Добавить товар

Гідролат зеленого чаю jiv'e, натуральний гідролат, квікова вода

85 грн
Описание

🌱Гідролат зеленого чаю🌱 від Jiv'e – відмінний антиоксидант.  Дуже м'яко і дбайливо доглядає шкіру, живлячи і пом'якшуючи її.  Він ідеально підходить для догляду за будь-яким типом шкіри, швидко і ніжно повертаючи їй життя, м'якість і пружність, має антисептичну, антибактеріальну та заспокійливу дію.  Дуже добре підходить і для зрілої, сухої та чутливої ​​шкіри: посилює процеси регенерації, захищає та зміцнює тонку шкіру. Добре сприймається навіть шкірою, схильною до алергічних реакцій.

Квіткова вода зеленого чаю - ідеальний засіб для догляду за шкірою в області очей.  Змочіть ватяні диски прохолодним гідролатом і накладіть на розслаблені повіки хвилин на 15. Ми рекомендуємо купити гідролат зеленого чаю всім, хто страждає від темних кіл і мішків під очима.  За рахунок посилення мікроциркуляції в тканинах навколо очей вода зеленого чаю допоможе швидко повернути свіжість погляду і вирівняє тонку шкіру повік.

Ви багато часу проводите за комп'ютером в офісі? Тоді вам точно потрібно купити воду зеленого чаю! Цей найсильніший антиоксидант зможе нейтралізувати шкідливу дію випромінювань на вашу шкіру, покращить місцевий кровообіг і не допустить появи земляного відтінку обличчя. Ви можете спокійно працювати, а шкіра радуватиме вас своєю свіжістю та красою!

Особливо цінний зелений чай під час сильної спеки або в морозну погоду.  Обприскайте свою шкіру цим чудовим засобом перед сном та вечірнім нанесенням крему – і ви оціните це відчуття комфорту. Ваша шкіра стане більш еластичною та бархатистою. У спеку гідролат зеленого чаю захистить вашу шкіру та волосся від пересихання, взимку ж поживні властивості зеленого чаю повернуть вам життєві сили та знімуть втому.

100мл - 💰150грн💰
50мл   - 💰85грн💰

Термін придатності: 06.23р

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 50мл
  • 100мл
Классификация:
Натуральная
Объем:
50 мл 100 мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?