Все категории
Добавить товар

Кератин для вирівнювання волосся zap me leva black 1000мл

2400 грн
Описание

Кератинове вирівнювання та відновлення волосся - популярна сьогодні процедура. Завдяки особливому складу засобу на основі кератину дозволяють вирівняти неслухняні локони і наситити їх корисними мікроелементами. На особливу увагу заслуговує кератин Zap Me Leva, ціна і якість якого роблять його популярним у представниць прекрасної статі з усього світу.
Переваги кератину Zap Me LevaКожна жінка мріє про красиві, здорові і слухняні локони. Кератин Zap Me Leva допомагає перетворити мрію в реальність. Бренд зародився в сонячній і далекій Бразилії, проте швидко став популярний по всьому світу. І це не дивно - кератин Zap Me Leva має цілу низку переваг:
Унікальний склад. Крім кератину, який і є будівельним елементом для нашого волосся, засіб також містить ефірні масла (кокосове, ши, макадамії), екстракти та інші компоненти, здатні проникнути глибоко в структуру волосся і відновити пошкоджені ділянки. Наприклад, гліцерин надовго зберігає вологу усередині волоса, роблячи пасма сильнішими і блискучими.Економна витрата. Однієї упаковки засобу вам вистачить надовго.Ефект від використання кератинового випрямлення Zap Me Leva буде помітний вже після першого застосування і протримається на волоссі до 5 місяців!Універсальність. Кератин підходить для всіх типів волосся.Усуває зайву пухнастість і посічені кінчики.Безпечний склад, який не викликає почервоніння або подразнення на шкірі голови.

Інструкція процедури

- Промити волосся шампунем глибокого очищення.
Якщо ви власниця тонкого волосся, то буде досить одного разу, але якщо локони важкі і густі, тоді варто промити їх двічі.
Це потрібно, щоб очистити локони від різних забруднень і залишків укладань, також шампунь допомагає відкрити лусочки, через які кератин проникне глибоко в структуру волосся.
На одну процедуру необхідно від 10 до 30 мл техшампуню, це залежить від довжини і густоти волосся.
Потім промокніть пасма рушником і просушіть за допомогою фена в середньому температурному режимі до повного висихання.
Нанесення кератину.
-Рекомендуємо робити процедуру в провітрюваному приміщенні і мати при собі респіратор, щоб убезпечити себе від випарів кератину.
Перше, що необхідно зробити - розділити волосся на кілька секцій і закріпити за допомогою затискачів, далі нанести кератин на пасма по всій довжині (струснувши перед цим пляшку). Розподіляти препарат потрібно, відступаючи від коріння 1-1,5 см, якщо ви хочете зберегти на волоссі об´єм, тоді відступить близько 3 см.
Наносити склад необхідно рівним шаром, використовуючи для цього спеціальний пензлик. Приділяйте більше уваги довжині і кінчикам, залишки можна прибрати за допомогою гребінця з частими зубчиками.
Увага! Категорично заборонено наносити кератин на шкіру голови. Обов´язково, проводьте всю процедуру в РУКАВИЧКАХ.
Перед початком нанесення інтенсивно збовтайте склад.
Після того як ви нанесли засіб, зачешіть волосся назад і почекайте близько 30 хвилин.
Після, просушіть волосся феном до 100% висихання на середньому температурному режимі.
Розділіть волосся на 3-4 зони і закріпіть за допомогою затискачів.
Далі використовуючи утюжок з температурою від 180С до 230С продіться по пасмах 10-15 разів.
Дати волоссю охолонути 15-20 хв, потім змити склад без використання шампуню.
Нанести закріплюючу маску і залишити на 5 -10 хв.
Змити маску теплою водою і просушити феном.
Зробити укладку будь-яким способом.
Для миття волосся використовуйте безсульфатні шампуні, або шампуні з гідролізованим кератином. Також рекомендовано сушити волосся феном.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары