Все категории
Добавить товар

Кератин для волосся luxliss 100 мл

1215 грн
Описание

Широко відомий американський бренд салонної косметики Luxliss за останні десять років встиг завоювати довіру безлічі споживачів не тільки у себе на батьківщині, а й далеко за її межами. Тамтешні фахівці приділяють особливу увагу дрібницям, завдяки чому вдосконалена їхня продукція простежується не тільки у формулі косметичних засобів, а й у деталях упаковки.
Luxliss Keratin Smoothing Treatmen - це унікальний косметичний продукт, який допоможе вам "приборкати" неслухняні локони і розплутати ковтуни, що утворилися. Засіб благотворно впливає на структуру волосся, роблячи його більш сильним, гладким і блискучим. Завдяки протеїнам та аргановому маслу пасма відновляться, ставши більш пружними та еластичними.
Спосіб застосування
1. Помийте волосся двічі шампунем Luxliss Deep Cleasinh Shampoo.
2. Ретельно висушіть волосся (гарячим повітрям).
3. Відокремте невелике пасмо волосся.
4.Нанесіть склад. Ретельно розподіліть його по всій довжині волосся за допомогою гребінця з дрібними зубами. Повторюйте процедуру до розподілу засобу по всій поверхні волосся. Не перенасичуйте засобом волосся! Процедура проводиться виключно в рукавичках.
5.Одягніть поліетиленову шапочку і залиште засіб на волоссі на 20-30 хв. Розчешіть волосся гребінцем з дрібними зубами для надлишку засобу. Не мийте волосся!
6. Ретельно висушіть волосся феном (гарячим повітрям).
7. Розділіть волосся на 4 частини.
8. Відокремте невелике пасмо. праскою пройдіть кожне пасмо від коренів до кінчиків 5-7 разів.
9. Температурний режим вибирайте наступним чином:Сильно зіпсоване волосся 190-210 ЦельсійСередньо зіпсоване волосся 220 ЦельсійЗдорове волосся 230 Цельсій10. Через 3 дні вимийте волосся Keratin Smoothing Daily Shampoo. Потім використовуйте Keratin Smoothing Daily Conditioner.
Склад
Water (Aqua, Eau), Formaldehyde, Cetearyl Alcohol, Hydrolyzed Keratin, Cyclopentasiloxane, PEG-20 Stearate, Hydroxyethylcellulose, Dimethicone, Parfum, Amodimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil, Cetrimonium Chloride, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Protein

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Горчичный
Размер:
  • Onesize

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?