Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Набір регенеруючий шампунь і кондиціонер daeng gi meo ri vitalizing shampo 500ml

1210 грн
Описание

Набір 500 мл + 500 мл в наявності залишилося декілька наборів

Регенератор шампунь розроблений для запобігання і лікування випадання волосся. Активні компоненти продукту відновлюють здорове функціонування сальних залоз, ретельно очищуючи і знижуючи шкіру голови. Шампуня складається з унікальних рослинних екстрактів з високим вмістом вітамінів і корисних речовин, які є природним джерелом мікроелементів, мінералів і антиоксидантів, відновлення та помітне заморожування волосся, придаючи йому шовковості, легкість при розчісуванні та природній блиск.

Серія на 33% складається з чистих екстрактів лікарських рослин. Ексклюзивна формула і високий вміст лікарських рослин позитивно впливають на волосся, роблячи його гладким і слухняними. Не містить барвників.
Сибірська хризантема, гледія, очеретяна аір та інші трави, що активно використовуються у фітотерапії, позитивно впливають на тонус волосся, що активує процес відновлення, і тому локони зміцнюються і стають менш чутливими до зовнішньої агресивної дії. Інтенсивне застосування шампуня робить волосся більш слухняними, гладкими, виключає наелектризованість.

Активні інгредієнти: Хризантема, корейський женшень, ремінці та клейка, Листя туї східної, Екстракт полині, екстракт плодів корейської глічової звичайної, Екстракт кореня білої шовку, Жунг-корень, Настій аіра болотистого, Uturn-комплекс, кератиновий білок.

Спосіб застосування

Зробити потрібну кількість шампуню на мокре волосся. Кругом рухом помассуйте 2-3 хвилини. Можна щодня застосовувати цю пораду. Для товстої шкіри голови цей шампунь рекомендується використовувати двічі на день — зранку і ввечері, щоб досягти найкращих результатів.

Регенеруючи інтенсивний кондиціонер Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Treatment призначено для комплексного догляду за волоссям. Застосування цього косметичного засобу може бути профілактичним і терапевтичним. Він запобігає випадінню, зміцняючи коріння та цибулини, що позитивно впливає на загальний стан кудрей.

Натуральні рослинні екстракти зволожують, тоніюють і насичують волосся та шкіру голови вітамінами, мінералами та мікроелементами, що впливають на стрижень волосся, поліпшують його структуру і захищають від агресивних факторів: ультрафіолетових променів, стресових ситуацій та перепадів температури. М’які есенції підтримують оптимальний гідролідний баланс волосся завдяки здатності утримувати вологу в клітинах, активізує їх функцію регенерації. Тому кудрі швидше відновлюються і набувають здорового блиску.

Активні інгредієнти: Хризантема, корейський женшень, ремінці та клейка, Листя туї східної, Екстракт полині, екстракт плодів корейської глічової звичайної, Екстракт кореня білої шовку, Жунг-корень, Настій аіра болотистого, Uturn-комплекс.

Спосіб застосування

Після застосування шампуні нанесіть кондиціонер на волосся і розподіліть по всій довгій волосині, позбавляючи шкіру голови та коріння. Масуйте волосся, добре втираючи кондиціонер. Залишити на 2-3 мін, після цього змити водою. Коли потрапляєте в очі, промийте водою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Сиреневый
  • Белый
Размер:
  • Onesize