Все категории
Добавить товар

Вітаміни для волосся "живлення і захист балі" ellips hair vitamin balinese essential...

135 грн
Описание

Через негативний вплив зовнішніх факторів навколишнього середовища, неправильне харчування, стреси і спадкові патології волосся щодня може втрачати здоров'я і красу. Для того, щоб уникнути негативних наслідків, зберегти здоров'я і красу пасом, експерти відомого бренда Ellips випустили унікальні вітаміни для волосся «Живлення і захист Балі». Засіб представлений у вигляді капсул з натуральною олією, яка швидко вбирається, насичуючи пасма корисними речовинами.

Склад препарату містить цінний комплекс ефірної олії плюмерії і розмарину, вітаміни A, C, E і провітамін B5. Вітаміни для волосся захищають локони від негативного впливу факторів навколишнього середовища, інтенсивно живлять і зволожують волосся по всій довжині, ефективно відновлюють структуру пасом, надаючи сяйний блиск, життєвих сил й енергії ослабленому і пошкодженому волоссю.

Спосіб застосування
вимити волосся, просушити рушником, відкрити за допомогою ножиць 1 капсулу і нанести на вологе волосся. Не змивати. Сушити і укладати волосся звичайним способом.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Оранжевый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары