Все категории
Добавить товар

Капсулы ellips hair vitamin with pro-keratin complex smooth & silky масло для волос

12 грн
Описание

Капсули Ellips Hair Vitamin With PRO-Keratin Complex Smooth & Silky надають волоссю блиск, роблять його гладеньким та слухняним. Забезпечують зволоження, захист і відновлення пошкодженого волосся. Повертають локонам еластичність, запобігають сплутуванню і появі посічених кінчиків. Полегшують розчісування і дарують приємний аромат.

Активні компонети капсул:

-Комплекс PRO-Keratin містить гідролізовані білки, отримані з пшениці, кукурудзи та соєвих бобів. Має зволожуючі та кондиціонуючі властивості. Покращує структуру волосся, надає йому здорового та доглянутого вигляду.
-Соєва олія і екстракт алое перешкоджають зневодненню та зберігають вологу всередині волосся. Зволожують, пом’якшують і глибоко живлять волосся, запобігаючи ламкості.
-Комплекс вітамінів А, С, Е ефективно захищає волосся від негативного впливу факторів навколишнього середовища, живить та зволожує по всій довжині.
-Провітамін B5 робить волосся шовковистим, полегшує розчісування, надає блиск і гладкість.

Капсули для волосся Ellips Hair Vitamin With PRO-Keratin Complex Smooth & Silky не обтяжують та не склеюють волосся. Мають легку текстуру та приємний аромат. Рекомендуємо для догляду за пористим, тьмяним і неслухняним волоссям.

ЗАСТОСУВАННЯ:

Відрізати кінчик капсули ножицями і нанести вміст на чисте, вологе волосся (попередньо підсушити рушником). Не потребує змивки. Висушити та укласти волосся звичайним способом. Не наносити на шкіру голови!

Виробник Ellips - Індонезія.

1 капсула 1мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Оранжевый
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize