Все категории
Добавить товар

Шампунь для тонкого волосся, з екстрактом бамбука kaaral purify volume shampoo 300ml

374 грн
Описание

Професійний шампунь для тонкого волосся Kaaral Purify Volume Shampoo — це ефективний доглядовий продукт, який забезпечить локонам своєї власниці не тільки делікатне очищення, а й дбайливу турботу. Він містить масло солодкого мигдалю, екстракти бамбука та женьшеню. Активні інгредієнти проникають в структуру пасом, потовщують їх зсередини, заповнюють порожнечі та згладжують розпушені лусочки. Вони підтримують оптимальний рівень зволоженості завитків, глибоко насичують поживними речовинами та надійно захищають їх від впливу агресивних агентів навколишнього середовища.

Шампунь дарує локонам життєву енергію, приємну гладкість і сяйво шовку. Він підвищує пружність і еластичність волосся, що сприяє збільшенню їх об’єму. Засіб має легкий квітковий аромат, який неодмінно сподобається сучасній дівчині.

Спосіб застосування: нанесіть на мокре волосся невелику кількість шампуню. Емульгуйте на волоссі до утворення піни. Обполосніть водою. Підходить для частого застосування. Для досягнення максимального ефекту рекомендується використовувати Purify Volume Conditioner Кондиціонер — об’єм для волосся.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • Onesize
Продавец
nastyatulba
Mami_kidsstore
Супер-продавец
Кривой Рог
93% выполненных заказов
Была